lördag 13 augusti 2011

Hemma på vår gata i stan

Hallå från flyttkaoset!
Trevligt att veta att man har några läsare kvar trots allt, förstår om folk ledsnat.

Här är vi alltså mitt uppe i flyttstök. Vi har bytt boende till en något mindre och mycket billigare lägenhet, för att spara pengar inför kommande husköp/-bygge. Vi har kört grejor varje dag den här veckan och igår flyttade vi sängarna så vi har sovit här en natt. Trots totalt kaos måste jag säga att jag trivs, lägenheten är så mycket mysigare och så mycket bättre planerad än den förra, och balkongen är nog stor för att användas! Vi har badkar och bor en trappa upp (men trappan är i lägenheten) och det är så skönt att slippa ha folk ståendes utanför fönstret varje fredag- och lördagkväll, pratandes och rökandes. Bara plus än så länge alltså! Har inga invändiga bilder än, men så här ser det ut utvändigt:
Eftersom vi är mitt uppe i flytten så har jag inte tillgång till dator och bredband, så det får bli lite kortare uppdateringar med lite halvtråkiga bilder tills det är fixat. Men det är förhoppningsvis bättre än inget.

Inget blogginlägg utan en bild på Ludvig, så här kommer en bild från i tisdags, då Ludvig ekiperade sig inför Skellefteå AIKs första isträning för säsongen (stor grej här i stan, fantastisk stämning, 5600 personer på plats):
- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Blir kul att se sen hur ni bor nu! Vi har också egen trapp i lägenheten och det är guldvärt. Så skönt att kunna köra in vagnen och låta Molly sova klart inne.

Härligt med hockeysäsong igen. Vi var iväg och kikade på Skills competition förra fredagen men Molly tyckte det lät liiite väl mycket. De hade den i träningshallen och den ekar nå fruktansvärt men sen var det skoj när de spelade match för då lät det inte lika mycket av slagskott och sargstudsar.

Therese sa...

Kul att du bloggar igen. Försöker läsa ikapp lite här. Kram

Anonym sa...

Världens sötaste skelleftefan

Puss puss/M