onsdag 8 juni 2011

Ärlighet

Nu ska jag vara brutalt ärlig (och väldigt självömkande) om hur jag känner mig idag. Vill ni inte läsa gnäll, hoppa över det här inlägget.

Idag känner jag bara för att slänga byggplanerna åt fanders och köpa mig ett hus istället - jag vill ha en trädgård, med träd som ger skugga - NU! Känner mig så jäkla instängd eftersom Ludvig inte ska vara ute i solen en massa och det finns inget bra ställe att hänga i skuggan i närheten. Hade jag en trädgård, med ett stort träd, då skulle jag slänga ut en badbalja i skuggan och så fick han sitta där och plaska bäst han ville. Men det kan jag inte. Istället sitter jag i den här skitlägenheten som är stökig, oorganiserad och överfylld, med en gnällig unge och vet inte vart jag ska ta vägen - för jag har fan ingen att umgås med heller.

Ungefär så.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som om du behöver stärkas med en riktigt stor kram. Så en gruppkram från oss.

Mamma, Kasper och Lisa


PS: Ta med en balja ut på gården. Finns ingen skugga, försök att sätta paraply som skydd.

Sandra - mamma till Molly sa...

Känner precis samma sak, att kunna ha en trädgård för Molly skull och för Luddes skull. Just nu spenderar vi dagarna genom att vara på öppna förskolan, vara ute på gården. Tar på Molly uv-kläder och smörjer in henne med högsta solskyddet och solhatt. Hon har klarat sig än så länge och det handlar ju inte om timmar vi är ute i solen men tillräckligt länge är vi ute för att hon ska få springa av sig ute. Ludde däremot han vill inte springa, han ligger och latar sig i solen :P

j.S.m sa...

Jag kan komma upp med ett enormt parasoll och en badbalja så kan vi hitta en trevlig plats någonstans där Ludvig kan få plaska och mamma kan få prata av sig ;)

J sa...

Vad segt att inte ha innergård eller balkong (om ni inte har det dvs). Jag tänkte ställa ut en balja på balkongen vad det lider. Så fort jag är klar med alla projekt därute dvs ;). Inte lika varmt här nu tack och lov.

Finns det ingen sjö eller hav eller vad ni har där ;)?

Therese sa...

Snart är jag ledig om dagarna, då kan ni komma hit eller vi kan träffas någonstans och leka med barnen. Kram till dig vännen.

RebeccaW sa...

Hoppas det känns bättre idag!

Jag hade en riktigt jobbig morgon här hemma och kände att jag inte orkar vara mammaledig längre. Känns ensamt, monotont och jobbigt. Men sen svängde det och nu känner jag mig jätteglad igen. Tror att vi båda är i behov av lite semester! Hoppas vi ses snart!