lördag 6 november 2010

Sittvagnens tid är kommen

Dags att inse att liggdelen är för liten, särskilt nu när det ska pälsas på en massa kläder och filtar och grejer. Så idag satte vi på klädseln på sittdelen och testade den helt enkelt. Både inne och ute. Och ja, den verkar vara toppen - i alla fall om man frågar Ludvig. Och det gör man ju, för det är ju han som ska använda den.

Provsittning inomhus.

Den får mycket väl godkänt!

Problem uppstod dock när vi skulle ta oss ut på promenad. Ludvig var jättetrött och det var dags för honom att sova, och sover gör ju han på mage. Alltid. Han har inte sovit på rygg sen han var 1,5 månad gammal. Så vi stoppade ner honom på mage i sittvagnen. Inte bra. Alldeles för trångt - han kunde inte röra sig en millimeter och såg inte alls ut att ligga bekvämt. F*n! Hur gör vi nu? Jaja, bara att lägga honom på rygg och hoppas att han är så trött att han somnar.

Vad hände?

Han somnade omgående!

Han sov kanske en halvtimme, och borde egentligen ha sovit längre, men här får vi definitivt vara nöjda med det lilla - han sov åtminstone, trots att han var förpassad till ryggläge. Förhoppningsvis vänjer han sig mer och mer och kan sova längre stunder i vagnen även på rygg. Hoppas!

3 kommentarer:

Elin sa...

Klart godkänd! Då kanske han börjar sova på rygg igen snart då?

Anonym sa...

Prova att lägga honom på sidan när han ska sova i vagnen nästa gång så får du se hur det går och om han sover längre då.

Puss puss/M

Rebecca sa...

Vad bra att sittvagnen funkade! Han ser ut att tycka att det är helt okej att sova på rygg! =)