tisdag 21 december 2010

Mysdag

Ludvig vaknade vid 6 imorse och var så snorig att han inte kunde somna om. Jag gick in och hämtade honom, körde lite med näsfridan och tänkte sen att han skulle somna om på mig. Men icke.

Nog låg han där snällt och myste, men sova tänkte han inte göra. Jag lade ner honom mellan mig och maken och han började babbla, sparka, pilla på pappa och allt annat man kan göra - utom sova.

Men så när pappan gick upp vid 7-snåret, då hände något. Ludvig hade rullat över på mage och plötsligt sov vi båda två. Jag vaknade till efter en halvtimme, kikade på Ludvig som just då också vaknade till, strök honom lite på ryggen och så somnade vi om nära nära i en halvtimme till. Så mysigt! Det är typ första gången på ett halvår nästan som Ludvig sovit i vår säng, bredvid mig.

Resten av dagen har han också varit supermysig, han har bara velat pussas och kramas hela tiden. När vi satt i soffan ikväll tittade jag bort från honom i ett par sekunder. Han drar i mig för att få uppmärksamhet, och när jag vänder mig mot honom igen sträcker han upp armarna och gör sin version av pussmun. Sötnosen!

Det gäller att njuta av stunden, han kommer inte alltid att vilja pussas och kramas med sin mamma.

2 kommentarer:

J sa...

B väckte mig med att knocka mig och rivas lite lätt i ansiktet, det är alltid ett nöje att sova med henne, haha. Och på natten ligger hon och smackar och kastar sig mot maten, gulligt. De blir stora så fort, ja.

Therese sa...

Så mysigt.Kram