lördag 18 december 2010

Till slut!

Så vi kom vi oss iväg till slut ändå. Förra lördagen åkte vi ner till Ludvigs mormor och morfar för lite kvalitetstid. Vi hade det jättemysigt - åt gott, pratade mycket (Ludvig också), träffade goa människor (bästaste Lotta och min faster Sanne) och bara hängde. Shoppade lite julklappar gjorde vi också, till de två minsta i familjen (alltså Ludvig och Alicia).

 Ludvig åkte buss för första gången!

Det bästa packningsvalet jag gjorde var att ta med gåstolen, med öppen planlösning i kök-matsal är det ju som gjort att race:a med den runt runt! Ludvig passade också på att visa mormor på vilken nivå barnsäkerheten i huset låg. Och så käkade han upp en teckning som kusin Emilia hade ritat. Inte så schysst kanske.

 Ibland går det fort med humörväxlingarna...

Som vanligt var det väldigt trist att åka hem, eller snarare lämna dem där nere, men vi träffas ju igen om en vecka. Skönt det! Hade gärna hunnit träffa Rebecca och Isak, men det var lite kort om både bilar och tid, så vi får ta det nästa gång hoppas jag!

Flygresorna gick för övrigt oförskämt bra, Ludvig var på toppenhumör nästan hela tiden och när han ledsnade lite var det inte alls svårt att lugna honom. Han mest bara satt där i mitt knä och pillade på sina leksaker, och charmade allt och alla runtomkring förstås.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var skönt att ha er här i några dagar och tack och lov så ses vi ju nästa vecka igen.

Puss puss/M

Therese sa...

Låter som ni haft det toppen. Kram