torsdag 14 april 2011

Hemma

Nu är vi hemma igen, så skönt! Att vara hos mamma är förstås hur bra som helst, Ludvig älskar att vara med sin mormor och det gör jag också - men hemma är ändå bäst på något sätt. Ett tag i alla fall.

Det verkar som att vi varit efterlängtade här hemma, katterna mötte oss i dörren och till och med Isadora (den fegaste katten på denna jord, som försökt ignorera Ludvig ända sedan han föddes) gick fram till Ludvig och strök sig mot honom. Både jag och Ludvig gapade av förvåning.

Sedan vi kom hem har Ludvig ägnat mycket tid åt att krypa omkring i lägenheten och kolla att allt är som det ska. Dra ut lådor, öppna skåp, undersöka papperskorgen inne på toaletten, käka på skosnören i hallen och sånt kul. Han verkar vara helnöjd med att vara hemma och somnade gott i sin säng ikväll.

Imorgon ska jag ta tag i bloggandet igen och bl a berätta lite mer om vår semester. Annat som står på agendan är att packa upp väskan, lägga in en ny föräldrapenningperiod på Försäkringskassans hemsida samt söka hösten kurser på universitet/högskola. Ångest! Vet inte alls vad jag ska välja!? Kanske borde ta Psykologi I och sen bygga vidare med II och III, då blir det i alla fall rätt för en kandidatexamen...

Suck.

Glad Ludvig hemma hos mormor igår.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: