tisdag 12 april 2011

Var är min Ludvig?

Ludvig har haft ett par jobbiga dagar av okänd anledning - extremt uppmärksamhetskrävande, humörsvängningar utan dess like och väldigt känslig. Inte alls min goa, glada och busiga kille.

Jag undrar om det är den där rackarns tanden som spökar, om han kanske har ont i den? Eller ja, i tandköttet. Lite irriterat ser det ut, och något sprucket blodkärl har jag sett till, så det är väl inte omöjligt.

Nåja, vad det än är hoppas jag att det går över snart.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Tassmetoden kan du läsa lite om här: http://www.familjeliv.se/Forum-3-23/m29293259.html finns fler sidor men är på finska så jag fattar inget ;)

Sambon står inte ut med att höra henne ledsen, han är riktigt blödig jag däremot stänger av lite och blir inte alls lika påverkad. Jag vet att det är för hennes bästa och hoppas hon kan komma till ro i fortsättningen utan att vi måste vara inne hos henne.

Linn sa...

Inge roligt när dom är sådär. Skönt att det går över till slut. Man får vara glad att man har fått ett friskt och normalt barn, med både glada stunder och arga stunder. :)

systerkasia sa...

Alicia har kommit in i en separationsångestfas. Går runt och frågar hela tiden var pappa är (om han inte är hemma) likadant med Ia och Eije (dagiskompis).....Lite jobbigt när man hör ett frågande pappa tio ggr på raken för att följas av tio Ia osv....Sedan tar det om 10 minuter senare.... Grinade lite när jag lämnade på dagis oxå....
Så det har sina faser!