fredag 27 augusti 2010

Framsteg!

Det är full rulle här hemma med förberedelser för dop, besök, födelsedagsfirande (jag fyller visst 26 år idag) och helt enkelt att hinna med vardagssysslorna också. Så mycket tid till att blogga, det finns just nu inte. Men efter helgen blir det förhoppningsvis bättre.

Bjuder på några bilder i alla fall!

Aja baja säger mamman när tummen åker in i munnen, då glittrar det av bus i Ludvigs ögon.

Nu börjar det bli lite småkyligt, så Ludvig får ha sina söta kossatofflor på sig inne.

Tror ni pappan smälte när han fick den här bilden via mms?

Ut på promenad i kylan, då använder man mysigaste overallen (Me Too) som mormor köpt.

Det har bakats muffins (till dopet) i sinne här i veckan och egentligen skulle jag ha bakat en sort till idag - men jag orkar bara inte! Så i eftermiddag är det jag som åker och köper färdiga tårtor och dekorerar på något fint sätt. Det får faktiskt vara bra så. Vi har ju ändå tre sorters muffins, kakor, två olika sorters matpaj och så skulle Ludvigs farmor göra norrländsk sushi tror jag. Och så dricka till det. Blir hur bra som helst utan att jag driver mig själv till vansinne tror jag.

Igår hände det en himla härlig grej och jag blev så stolt! Ludvig satt och pillade på nappen, drog ut den, tittade lite på den och lyckades sen sätta in den igen - åt rätt håll och allt! Äntligen äntligen. Inte för att vi inte kommer få hjälpa till med nappen ett tag till, men nu är vi en bit på väg i alla fall! Mammas duktiga lilla kille!

4 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Grattis på din dag! :D

Therese sa...

Grattis vännen. Så fina och härliga bilder. Kram

Sandra Bergsten sa...

Åh så fin overall. Får man fråga vart den är köpt?:)

Sandra Bergsten sa...

Då måste jag kika efter en sån:) den var ju så otroligt fin:)