tisdag 17 augusti 2010

"Tycker du om mig...

...även om jag blir flintskallig?"

Den frågan var jag tvungen att ställa till Lasse igår, för det känns som att jag är bra bit på väg att bli just det. Jag tappar så kopiöst mycket hår att det faktiskt är ganska skrämmande, även om jag visste att det kunde blir så här efter förlossningen. Jag kan knappt ta i håret utan att ett helt gäng hårstrån följer med, och Ludvig tycks vara täckt av dem hela tiden. Läskigt. Jobbigt.

Jag vill inte bli flintskallig.

P.S. Han svarade som tur är "Ja".

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Känner igen det där och det är så jobbigt, det är långa hårstrån överallt som är svåra att få bort. Har visserligen lite att ta av men en rejäl klippning skulle vara skönt så kanske det blir bättre.

Anonym sa...

Vilken tur att han svarade ja ;). Nu är det ju så att det kommer att lugna ner sig men jag har all förståelse för att det är jobbigt. Du får försöka trösta dig med att du har mycket att ta av.

Puss puss/M

Kasia sa...

Ett tips är att klippa det lite kortare under en period. Det känns inte lika jobbigt och tunt då. Men som tidigare tråd så har du mkt att tappa och snart ska du se att du har en klåda i hårbotten så att du tror att du har löss pga av all stubb som kommer underifrån....