tisdag 4 januari 2011

Dag 6 – Min dag

Nu ska jag ta tag i listan igen, jag lovar bättring!

Vaknade 07.10, klev upp och gick in till Ludvig och kollade till honom. Han sov fortfarande gott så jag gick tillbaka till sängen och slumrade en stund till. 08.05 vaknade Ludvig och då klev jag upp. Frukost till den lille, sen till mig. Bus, gos, lek och vid 09.30 ungefär var Ludvig trött igen. Så han fick gå och lägga sig och jag passade på att komma ikapp med bloggandet och bloggläsandet, samt fundera lite på hur vi ska möblera om här hemma.

10.30 var det färdigt med sovandet tyckte Ludvig, så vi klädde på oss (eller jag klädde på oss såklart) och gick ner i tvättstugan - dagens främsta uppgift. När vi kom upp sprang Ludvig runt i gåstolen en stund tills det var dags för lunch klockan 11.30. Samma sak som på morgonen - först den lille, sen jag. Han fick pasta med skinka och jag fick en tortilla with the works. Vi gick ner i tvättstugan igen och 12.30 var det sovdags igen.

Jag plockade, fixade och donade lite men när jag skulle ner i tvättstugan igen kl. 13.42 vaknade såklart Ludvig. Så han fick följa med. Inte honom emot, han tycker det är jättekul att sitta i tvättvagnen därnere och pilla med klädnyporna och kolla på tvätten som snurrar runt i tvättmaskinen. Upp igen, mera gåstolsrännande, mellanmål kl. 14.50, mera tvättstuga, hoppa lite i hoppgungan, mera tvättstuga och sen sovdags igen vid 16.30. Jag passade på att surfa lite och satte sen igång med maten.

17.40 vaknade Ludvig, tio minuter senare kom maken hem och alla tre fick i sig mat. Jag har hunnit vara ner i tvättstugan två svängar till och nu har jag precis nattat Ludvig. Och nu sitter jag här. Väntar på att maken ska komma hem så vi kan titta på ett avsnitt eller två av Vampire Diaries, sen blir det sängen.

Ja, det var min oerhört spännande dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en helt normal dag i en småbarnsmammas liv :)

Puss puss/M