måndag 17 januari 2011

Fail

Lagade korvstroganoff till Ludvig igår. 13 portioner blev det, och faktiskt ganska gott för att vara totalt osaltat.

Idag fick han en portion till lunch och som vanligt gapade han glatt. Efter första tuggan såg han skeptisk ut, men gapade efter mer. Efter andra tuggan ryste han till, men gapade efter mer. Efter tredje tuggan hostade han till, men gapade efter mer. Efter fjärde tuggan fick han kväljningar och knep igen munnen.

Fail alltså.

Öppnade en burk med spaghetti och köttfärssås. Den slukades med god aptit och hade han fått och kunnat slicka skålen hade han nog gjort det.

Burkmat vs hemlagat: 1-0.

Ska dock prova någon gång till och även göra en eller två andra rätter, men det kommer nog bli en hel del burkmat i fortsättningen också. Fine by me.

Någonting som däremot var gott var mellanmålet jag gjorde till Ludvig igår - turkisk yoghurt med banan- och mangopuré. Ludvig sa "mmmmm" hela tiden (jag tyckte också att det var "mmmmm").


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Åh, det är precis sådär Isak är. Fyra tuggor funkar men sen vägrar han öppna munnen. Jag blir galen. Det är okej att han äter burkmat men det tråkiga är dels att det är dyrt och dels att han inte blir helt mätt på en burk (oftast). Men jag har också slappnat av lite när det gäller det där, det viktigaste är ju att dom äter.

Ser fram emot vår lunch!

Anonym sa...

Tycker lite synd om dig när han inte vill äta när du försöker att vara ambitiös och koka egen mat. Men som sagt huvudsaken är ju att han får i sig mat.

Puss puss/m

Therese sa...

Trist att han inte gillade din mat. Men burkmat är inte fel det heller. Kram