måndag 3 januari 2011

Sundsvall

Två dagar senare än tänkt kom vi iväg från Hedemora, och istället för att ta vägen förbi mormor och morfar även på hemvägen åkte vi direkt till Sundsvall och sov en natt hos ett par vänner. Väl där passade vi även på att träffa lite andra vänner - alla herrarna har pluggat i Göteborg (utom en, men han är tvillingbror med en av "göteborgarna" och är med i "gänget" ändå). Tre av fem herrar har fått barn under 2010 och alla fick pojkar. What are the odds?

Superdåligt kort, men här är herrarna med sönerna i alla fall.

Ludvig träffade en kompis! Vilde heter han och fyller snart 1 år.

Ludvigs första riktiga playdate!

På den översta bilden står alltså pappa Niclas med sonen Vilde längst till vänster, här ligger farbror Mark på Vildes lekmatta och leker med Vilde, Ludvig och pappan. Tvillingar alltså.

Ludvig och Vilde kom bra överens och lekte en liten stund. Värre var relationen mellan Ludvig och den yngsta killen i gänget - Simon (5 månader. Bebisen i mitten på övre bilden). Så fort Ludvig öppnade sin mun blev Simon livrädd och började gråta helt hysteriskt. Stackars barn.

Innan vi lämnade Sundsvall tog vi såklart en vända på IKEA också. Där inhandlades förvaringslådor till Ludvigs leksaker, en nalle, skålar och skedar, förkläden och framför allt - barnsäkringsgrejor. Så nu ska vi sätta igång och barnsäkra lite här hemma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser ut att vara killmys för hela slanten.

Puss puss/M