tisdag 4 januari 2011

Hallelulja!

Ludvig har varit snorig i typ två veckor nu och de senaste nätterna har det varit som värst. Han har vaknat ofta och varit jätteledsen, för att han har petat ut nappen för att kunna andas - men blivit arg för att nappen inte är i munnen när han vaknar till. Vilket dilemma. Så nätterna har blivit totalt sönderhackade sen nyårsnatten ungefär, med nästan ingen sömn alls som följd för mig.

Igår behandlade vi näsan som vanligt med näsdroppar och sugen innan han skulle sova och hoppades på lite mera sömn i alla fall. Gissa då om jag blev förvånad när jag vaknar med ett ryck av makens väckarklocka kl. 07.10 och inser att jag inte vaknat en enda gång under natten - och inte maken heller! Fick lite panik i några sekunder och undrade om han verkligen levde, så jag gick in i hans rum och kikade. Självklart levde han, och sov fortfarande gott.

Klockan 08.05, 12 timmar efter att han somnade, vaknade han. Nöjd, glad och pigg. Andas kunde han också. Hallelulja!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att det är bättre.

Puss puss/M

Rebecca sa...

Duktig Ludvig!

Hoppas det löser sig med hans öga, det är ju jättebra att det upptäcks i tid.

Väldigt roligt att du och Ludvig gillade kycklinggrytan! Haha! Jag funderar på om det var något fel på just den burken för jag tyckte verkligen att det smakade vidrigt...

Therese sa...

Så skönt det behövde ni nog alla tre. Kram