söndag 11 juli 2010

Ludvig önskar sig

I och med att min pappa med familj erbjudit sig att köpa en åkpåse är shoppinglistan vi gjorde i ordning innan Ludvig föddes i princip komplett. Det som saknas är ett fårskinn (för även om åkpåsen vi ska få är i fårskinn så vill jag ha ett vanligt fårskinn också att lägga i vagnen eller på golvet när Ludvig ska ligga där) och en babyvakt. Men babyvakten känns ju inte jätteaktuell än med tanke på att vi bor i en lägenhet och aldrig befinner oss längre ifrån Ludvig än 5-10 meter - dvs vi hör när han vill något även utan en babyvakt. När vi så småningom flyttar till hus däremot, då ska det inhandlas en babyvakt.

Önskelistan/inköpslistan ser ut som följer (har fått höra att folk minsann vill veta vad vi vill ha, om inte annat så tills det är dags för dop):

Kläder och skor
Molo regnbågsbody
Molo regnbågsbyxor
Molo bodysuit regnbåge
Molo stjärnbyxor
Molo bodysuit stjärnor  blå
Molo bodysuit stjärnor svart
Bobux myrskor
Lipfish bodysuit Alien
Lipfish bodysuit Lejon
Lipfish bodysuit Groda

Lundmyr Loungeset
Allt i Lundmyrshoppen

Textil
Lundmyr påslakanset
Lundmyr spjälskydd
Stickad blå filt
Lundmyr gallerfilt
Allt i Lundmyrshoppen

Böcker
Födelsedagsbok

Leksaker
Gunghäst elefant
Bil 

Övrigt
Avgjutning
Avgjutning 3D
Lipfish ryggsäck
Namnsmycke 

Allt utom fårskinnet är länkat, så det är bara att klicka på respektive grej i listan så ser man vad jag menar och vart man (exempelvis) kan hitta det. Listan kommer garanterat att kompletteras och även kortas av (för jag kan ju inte låta bli att shoppa, även om jag ska försöka hålla mig borta från de grejer jag lägger in här), men då uppdaterar jag den helt enkelt.

OBS! Detta är inte ett sätt att tigga grejer och det är heller inte skrivet i sten, det är bara tänkt som en hjälp för den som vill köpa något till Ludvig av någon anledning. Jag lade in den här eftersom mamma påpekade att jag kanske borde uppdatera på bloggen vad som har inhandlats och vad vi fortfarande vill ha. Så nu vet ni! Bra va?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fårskinnet är redan bokat så vänligen stryk det från önskelistan!
......

Angelica sa...

Struket!