torsdag 22 juli 2010

Tredje natten

Inatt är tredje natten som Ludvig sover i vaggan. Det går rätt bra, även om han (än så länge?) inte sover riktigt lika bra i den som i vagnen. En vanesak hoppas jag, för jag vill ju att han ska sova i den, och samtidigt vill jag att vi alla tre ska få sova bra. Time will tell...

Vaggan är redo.

Först ligga en stund på rygg och sprattla, sen sova på mage.

Personligen skulle jag inte ha något problem alls med att sova i vaggan, om jag bara fick plats. Kan inte tänka mig ett mysigare sätt att sova.

Håll tummarna för att det blir bra det här!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna så jag får kramp.

Puss puss/M

Sandra (GulligaSurre) sa...

Jag håller med om det där att de inte sover lika bra i vaggan. Jag lägger Molly i vaggan på dagarna och hon sover 10 minuter åt gången känns det som. Ska kanske prova låta Molly sova i vaggan inatt då sambon är hemma och kan hjälpa till ifall det blir kinkit. Nackdelen är att det blir fruktansvärt trångt i sovrummt så vaggan är stor och tar mycket plats. När har ni tänkt låta Ludvig sova i spjälsäng och i eget rum? Hoppas det går bättre på nätterna och att han sover sött! :)

ModestyEva sa...

Här har jag börjat införa kraftiga rutier då lilla kvarssovaren och powenapens mästare höll på att ta knäcken på mig totalt. Alla gör vi som vi vill och ibland funkar det, ibland inte. För oss har det fungerat klockrent. Spikat mat/vaken och sova schema som inte ska tullas mycket på alls. Istället för en hel dag med gnäll och nästan noll skratt/bus (sällan iaf om man jämför med nu) så har jag en helt annan unge och som nu sovit sin andra hela natt själv! WOW! Vaknade vid 06 första natten men kunde sövas igen och sen kl 04 (helt enligt plan) inatt. Gissa om man är i himmelriket :)

Rebecca sa...

Vaggan ser ju jättemysig ut, han vänjer sig nog snart vid att sova där.

Påslakansetet är så himla fint, jag vet! Isak fick det i present av sin mormor, här kan du hitta återförsäljare: www.littleheart.se

Hoppas ni har en bra helg!

Linda sa...

Hmm...det kommer nog ordna sig ska du se..Bara han blir van...Ruskigt söt är han då iaf eran lilla kille =).
kram // Kusin linda

Sandra Bergsten sa...

Hoppas det fixar sig med vaggan, Wincent älskar att sova i vagga, men tyvär så har vi inte en egen utan den finns hon min mamma som tyvär bor 20 mil bort=/ men hoppas för eran skull han börjar gilla den mer och mer=) Och vaggan var mycket fin med:)

Sandra (Gulligasurre) sa...

Hon kan ha vissa 56 fortfarande men jag sorterade bort dem också för jag vill att hon ska få använda alla sina 62/68 kläder också för alla presenter vi fick var i den storleken så hon har en del kläder att "gå igenom"... Men eftersom Molly är så rund och go så kan hon ha 62/68 nu för de sitter bättre över låren och magen. Vissa 56or skavde i hennes valkar så hon blev röd. Ska bli spännande att mäta och väga henne på torsdag :D Föresten så fick Molly börja sova i vaggan i fredags och än så länge har det funkar jättebra :)

Tova sa...

Åh, vilken supersöt vagga! Hoppas det går bra att sova i den.
Har förresten totalt missat att du skaffat en ny blogg, hihi, men bättre sent än aldrig ;)

Therese sa...

Så otroligt fin vagga och en så himla söt kille =). Kram