torsdag 24 februari 2011

Där!

Ludvig har ju kunnat visa med blicken var lampan är väldigt länge, men han har aldrig pekat på den (eller något annat för den delen). Han kanske instinktivt vet att det är "fult" att peka? Hur som helst, idag har han tittat och pekat på lampan varje gång man frågat var den är. Så sött! Han pekar dock med hela handen, så det är en bestämd herre vi har här, inget tjoller med pekfingrar inte.


Tack för er respons på förra inlägget. Velade mellan att kontakta Barnmorskemottagningen och min vårdcentral angående mina funderingar. Bestämde mig för vårdcentralen eftersom jag tänkte att jag skulle få träffa en läkare och ta lite blodprover + att det nästan alltid måste gå genom ens egen vårdcentral ändå. Först ringde jag men de hade inga tider kvar i återuppringningssystemet. Så jag skaffade ett "Mina Vårdkontakter"-konto för att kunna boka tid på nätet. Fyllde i alla uppgifter, vad mitt problem var och klickade på sänd. Väntade på svar. Då ringer de från vårdcentralen och tycker att jag ska kontakta Kvinnokliniken istället! Ringer dit, och vad händer? Telefontiden slut! Suck! Bättre lycka imorgon.

Ludvig älskar att gå omkring med sin gåvagn, och han är så duktig på det! Det har verkligen gått fort nu.

Förresten var vi på babysång igår, så roligt! En av tjejerna (och hennes son) som gick i vår grupp i höstas är med i samma grupp som mig även i vår, skönt med ett bekant ansikte. Två pappor var det med också, i höstas var vi bara mammor och barn. Och Ludvig tyckte det var hur roligt som helst att krypa omkring med de andra barnen och pilla på allt och inget. Bra, han behöver lite sånt.

P.S. Bilderna är tagna för någon vecka sedan.

1 kommentar:

Therese sa...

Så fina kort på er prins. Vad kul att han gillar gåstolen. Kul att han pekar med hela handen. Kram