torsdag 17 februari 2011

Vårkläder

Med tanke på att termometern visat runt -25 grader i flera dagar och kylan inte visar några tecken på att ge vika så känns våren rätt långt borta.

Men som vi alla vet så kommer den ju så småningom och sprider ljus och värme över vårt frusna land, och då behövs ju en annan sorts garderob till våra små. Jag tänker fleecejackor, regnställ, skalkläder, stövlar osv. Men vad ska man egentligen satsa på?

Hur tänker ni? Vad ska ni köpa? Märke? Storlek?
- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Vårkläder

5 kommentarer:

Rebecca sa...

Hjälp jag har ingen aning. Hoppas du får massa tips här som jag kan sno. Men en jacka av något slag ska vi nog köpa, någon vindtät.

Ojojoj, jag har ingen koll alls känner jag nu...

J sa...

Polarn och pyret om vi behöver köpa ngt av mer hållbart material. Eller en fin regnkappa från nameit kanske. Troligtvis behöver vi bara ngt som knappt kommer att slitas så då köper vi väl på Lindex eller H&M.

Det finns ju alldeles för många märken idag men jag orkar inte sätta mig in i dem när POP ändå fungerar. Vi har en vanlig vårjacka hemma och tror att det är vad vi kommer att använda- B kommer ju oftast sitta i vagnen i våråkpåsen.

Kusin L sa...

Regnställ med fleece är att rekomendera under våren och hösten. Och "vanligt ställ" under sommaren. Fodrade gummistövlar finns ju också och är oxå bra, dock inte under sommaren. Annars går det ju med vanliga stövlar med tjockastrumpor i.
//Kusin L

systerkasia sa...

PoP onödigt dyrt. Samma bra skalkläder finns på Lindex eller Proxtec på Kappahl. Kappahl har ofta rabatter och då blir det garanterat billigare. Emilias har hållt väldigt bra och jag kan lugnt använda dem till en till kanske två. Det enda jag kan rekommendera varmt från PoP om det finns kvar är deras skaloverall, himla bra på småttingar som kryper/går/sitter....
Kramen

systerkasia sa...

Vill bara tillägga att personalen på E´s dagis har varit muycket imponerade av skalkläderna från kappahl. Håller vätan lika bra som regnställ...