måndag 28 februari 2011

Allmänt babbel

Helgen var lugn och skön och innehöll precis lagom mycket. Fredagsmys i fredags, hockey i lördags och babysim igår. Ludvig fick dock inte följa med på hockey den här gången heller - farmor och farfar tar förstås alla möjligheter att få busa och gosa med guldklimpen. Han trivs så bra med dem och det är så skönt att se.

En annan han trivs väldigt bra med är förstås mormor, och hon kommer hit imorgon! Eller egentligen kommer hon till Umeå, vi ska åka och hämta henne där och passa på att ta en sväng på stan också. Blir mysigt med sällskap i några dagar, och jag vet att Ludvig kommer njuta.

Apropå babysim förresten - det märks även där att Ludvig är inne i en riktigt jobbig period med separationsångest. Allt som innebär att han inte kan hålla fast/krama oss är hemskt läskigt just nu. Instruktören sa dock att det var väldigt vanligt och vi koncentrerar oss helt enkelt på att ha skoj i vattnet så ger det nog med sig så småningom.

Avslutningsvis kan jag meddela att Ludvig nu äter både välling och hemmagjord havregrynsgröt varje dag. Vällingen har vi kört med i typ en vecka nu och havregrynsgröt började vi med i fredags. Needless to say - Ludvig slukar det som erbjuds, men välling är nog lite godare än havregrynsgröt ändå.

Har inga nya bilder att bjuda på, så jag slänger in en gammal.- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Therese sa...

Vad kul att ni fick komma iväg på hockey, var ju en bra match ni fick se. Hoppas ni får härliga dagar med mamma/mormor nu. Kram