tisdag 22 februari 2011

Ludvig The Poser


 KappAhl baby! Hela outfiten utom kalasbyxorna (som inte syns) är från KappAhl.

 Le mot kameran Ludvig.

 Jag är så söt, go' och gla' vareviga da'! (Don't mind the dubbelhaka ;-))

Inget nattvaknande natten till idag, det var skönt. När makens klocka ringde strax efter 06.00 vaknade jag med ett ryck och undrade varför det kändes som att jag sovit hela natten, och varför det inte lät ur babyvakten. Skönt. Men jag vågar inte lita på att det upprepas inatt igen.

Idag har vi pysslat på hemma trots att solen lockat utomhus. Jag har städat, Ludvig har stökat. Jag har diskat, torkat av bänkar och bord, dammsugit golv och soffa, plockat lite här och var - och Ludvig har rivit ner tidningar på golvet och sparkat runt dem, vält ut allt som fanns i skurhinken (såpa, trasa, skrapa osv) och sprungit omkring och viftat med diskhandduken. Sen hjälptes vi åt att göra pannkakssmet (Ludvig var rådgivare) som pappan sen fick steka pannkakor av när han kom hem. Ludvig fick förstås också smaka (självklart tycker han om pannkakor också).

För övrigt glömde jag (minst) två saker på listan igår, nämligen:

  • ...pussar sin egen spegelbild när han får chansen.
  • ...är givmild med sin napp. Ibland får mamma den i sin mun, ibland får pappa den och idag försökte han till och med erbjuda den till Tyson. Han nappade som tur var inte på det erbjudandet.

4 kommentarer:

Therese sa...

Gullungen. Stort grattis på 9 månadersdagen i efterskott. Kram

Anonym sa...

Oh vad gullig han är våran prins. Vilka fina kort. Längtar så mycket till vi träffas.
Kram/mom

Anonym sa...

Att han flinar upp sig så mycket för kameran måste han ha fått från mamma. Han är för övrigt väldigt lik dig på bilderna när han skrattar. Fascineras ständigt över hur söt han är.

Puss puss/M

I. sa...

Han är otroligt fantastiskt underbart söt!