söndag 20 februari 2011

Efterlysning

Är det någon som vet var Ludvigs goda sömn tagit vägen? Vänligen återbörda den till dess ägare snarast i så fall.

Efter ett antal normala nätter har Ludvig nu förvandlats till ett monster som tycker att det är morgon vid 05.30-05.45. Och nu är klockan 03.42 och han är vaken utan att visa några tecken på att sova. Ärligt talat lämnade jag honom i hans rum och tänkte låta honom stå och skrika en stund, men maken gick in istället. Känner mig hemsk.

Är det här en fas? Eller är det payback för att vi haft det så bra och enkelt? Han - vi alla tre - behöver ju sömnen. Och han tar inte igen den på dagtid. Det märks ju tydligt på honom att han inte är utsövd - så VARFÖR sover han inte?!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Anette sa...

Jag tror inte att det är nåt konstigt eller nåt som är beständigt. Eller, rättare sagt, jag hoppas att det inte är det. Niklas har sovit som ett mönsterbarn men de senaste nätterna har han vaknat mitt i natten och tyckt att sömn är överskattat. Inatt vaknade han 2.50 och somnade om vid 4.30-tiden. Jag var i dvala under den tiden medan han roade sig med att kravla på mig och greja med sänglampan. Jag vägrar vara trevlig den tiden på dygnet så han hade nog bra tråkigt. Med jämna mellanrum lade jag honom ner i värsta myssovläget och han verkade vara på väg men så öppnades sötögonen och han kravlade ur greppet.
Jag tänker att det kanske beror på att de börjat drömma intensivt nu och att allt blir lite stört. Även mamman. =)

Therese sa...

Jag tror det är någon sorts fas, men förstår att det är olidligt jobbigt. Hoppas sömnen kommer tillbaka snabbt för det är viktigt att ni alla får sova. Kramen