söndag 1 maj 2011

Babysim idag...

...och vi hade hur roligt som helst! Ludvig var på toppenhumör redan från start, så fort vi kom in i poolrummet och han fick syn på poolen släppte han min hand och gick mot den. Fick dock tag i honom innan han dök i.

När vi sen kom ner i vattnet plaskades det för fullt, han skrattade, pratade och tjöt av glädje. Han dök sprattlade, simmade med simring och hoppade från kanten och allt var lika roligt. Det fanns också en sorts tunnel att krypa i, en "flytmatta" med bågar över, som Ludvig älskade. Han kröp fram och tillbaka och brydde sig inte alls om att det gungade eller att han dök ner med ansiktet under vattnet när han kastade sig mot oss i slutet av tunneln.

Så underbart att se honom så lycklig!

Ett kompispar var där och simmade extra och den mamman badade inte och passade då på att knäppa kort på oss andra. Dessutom var det undervattensfotografering idag, så jag ser fram emot att få se bilderna!

Ludvig har annars varit lite knasig i magen idag, fyra gånger har vi fått byta bajsblöjor. Det händer typ aldrig. Hans hud gillade det inte, så ikväll innan läggdags fick han vara helt naken en stund för att lufta lite. Då gick han omkring här, supernöjd och viftandes med en blöja i handen. Han gick genom halva lägenheten utan några problem, trots trösklar och leksaker på golvet, och var så nöjd att han gick samma väg tillbaka - lika bra och stabilt. Han är så himla duktig!
Gammal bild i brist på nya...

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Linnéa i Alabama sa...

Oh vad söt han är! Tack för din fina kommentar, det värmde!

Tova sa...

hihi, gullungen då!

Roligt att Ludvigs skor börjar på stl 21 ;) men jag antar att han är större än Elliot, han är ju trots allt en bra bit under kurvan. Får skylla på asiatgenerna haha ;P
Kram!

Therese sa...

Så himla mysigt ni verkar ha haft. Mysigt att få bada. Kram

systerkasia sa...

Härlig han är lille gubben. Önskar att vi kunde ses oftare!

Bajset låter som äkta tandbajs, eller vad man nu ska kalla det. Frätande som attan och luktar jäst lång väg. Men han kanske inte har haft sånt i samband med tandsprickning?