måndag 9 maj 2011

Soool!

Vilken helg vi har haft! Soligt och varmt, med mycket utevistelse. Idag var det till och med riktig sommarvärme, hela 24 grader visade termometern i bilen när vi åkte hem från Ostvik idag. Högsommarvärme ju!

Vi har i alla fall njutit i fulla drag, Ludvig (och vi) har sluppit ha massa kläder på oss, vi har utforskat gräs, löv, stenar och pinnar, övat på att springa (!) i skor och så har vi babysimmat för nästsista gången också. Och bara njutit av att vara tillsammans, alla tre och att det snart är sommar (vilket ju innebär ännu mer tid tillsammans).

Idag har vi som sagt varit i Ostvik och Ludvig har härjat runt med Leo som är ett år äldre, medan jag och Linda (Leos mamma, min vän och fd kollega) njutit av solen och varandras trevliga sällskap. Vid 13.30 (vi kom till Ostvik vid 11-snåret) gick vi ut på promenad för att söva Leo. Eftersom det var en och en halv timme kvar till Ludvig brukar sova så fick han helt enkelt "bara" åka vagn. Tänkte jag. Men efter en stund såg han så trött ut att jag började vända på honom (han sover ju på mage) - varpå han frivilligt kröp längst in i vagnen och gosade ner sig ordentligt i fårskinnet. Och där sov han så gott i en timme, i t-shirt, byxor och utan strumpor. Det tar på krafterna att busa uppenbarligen.

Balkonghäng med hårdrockskillen (pappan hävdar att det är Ludvigs allra finaste t-shirt). 

När vi kom hem hängde vi en stund på balkongen, där Ludvig fick äta sitt mellanmål. När sen pappan kom hem fick sonen duscha, en hel dags barfotarännande hade visst satt sina spår. Efter det blev det en kort promenad till Konsum för att handla lite frukostförnödenheter och sen hem för att utfodra oss alla tre. Ludvig var supertrött efter en hel dag utomhus, i solen, med kompis. Så inte tog det lång tid att få honom att somna.

Älskade sol och värme - stanna hos oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

På den ena bilden så ser man verkligen hur smutsiga de små fossingarna är :). Så härligt!

Puss puss/M