onsdag 4 maj 2011

Tillbakablick (hur många kommer det bli?)

För ett år sedan gick vi ner på ensiffrigt, det var nio dagar kvar till Myran - dvs Ludvig - var beräknad. Sen blev det ju som många vet några dagar ytterligare vi fick vänta, så egentligen var det 16 dagar kvar för ett år sedan.

Jag laddade med böcker, filmer och musik. Playlisten har jag ännu inte lyssnat på, jag har bara läst en av böckerna (visserligen ett par gånger...) och filmerna... Ja, jag vet faktiskt inte om jag sett en enda sedan jag spelade in dem. Vissa har jag ju sett både tidigare och senare, men inte då när jag skulle se dem - när jag väntade på Ludvig, när jag låg på BB och första tiden hemma (när bebisen ändå bara skulle sova, vilket han också gjorde). Ja, jag gillar att läsa böcker jag läst och filmer jag sett - förutsatt att det är bra böcker och filmer.

Kvällen, för ett år sedan, avrundades med kvällsfika deluxe. Ananas. Jag tryckte i mig mängder av ananas de sista veckorna (till makens förtret - inte miljövänligt). Dels för att ananas är fruktansvärt gott, men också för att jag ville prova så många "metoder" som möjligt att vräka min inneboende. Inget funkade, as you all know.

Tänk så mycket som kan förändras på ett år, och ändå är mycket detsamma. Ikväll åt jag körsbärstomater till kvällsfika (eller förlängning av middagen?) och väntar gör jag nu också. Dock på ett hus den här gången, vilket ju inte alls är samma sak som en bebis förstås. Men eftersom det är ett hus vi ska bygga, som är ett resultat av våra drömmar - ja, då blir det ändå på sätt och vis vår bebis. Fast bara på sätt och vis.

Rutschkanepremiären för en och en halv vecka sedan.

Tråkigt att behöva fråga - men är det någon mer än typ två-tre stycken som läser den här bloggen?

12 kommentarer:

I. sa...

Jag läser ofta!

RebeccaW sa...

Det var ungefär nu för ett år sen jag började läsa din blogg tror jag?

Ananasen, haha, jag vräkte i mig det också. Men det finns ju värre saker att vräka i sig, jag älskar ananas! Hade problem att bära hem dem bara på slutet, fick köpa en i taget och handla varje dag =).

Jag läser varje inlägg vet du ju!

J sa...

Tja, du vet ju att jag läser :). Du kan använda Google Analytics om du vill ha koll på exakt läsarantal förresten!

Mallis in real life sa...

Jag kikar också in här då och då, men nu var det ett tag sedan märker jag. Nu ska jag läsa i kapp lite grann.

=)

ahns sa...

Jo då - läsare har du, även om man inte alltid hinner kommentera så mycket. Kram!

Åsa sa...

Kommenterar gör jag förstås inte så ofta, men läser gör jag desto mer!

Hanna sa...

Jag läser!!
Jag åt annanas som besatt i slutet! En per dag typ. Till metoden hörde sock wasabinötter och en snabb promenad men jag höll mig till annanasen! :) Köpte hem en annanas i förrgår... Mmmm! Fortfarande lika gott!

Moqui sa...

Jag läser också :)
min "goffasak" var mandariner. hur mycket som helst! har alltid haft som en grej att jag måste pilla bort så mycket av det vita som möjligt och det blev nästan lite terapi på slutet. Men nåde den som kom och försökte sno nån klyfta som jag hade "rensat" :)

AnnA sa...

Läser här då o då började för ca ett år sedan då jag också skulle föda i södertälje. Den 12:e maj fyller min Jack 1år :-) Kul o följa när våra killar är typ lika gammla, fast jag inte känner er irl :-)

Elin sa...

Jag läser också!

Therese sa...

Att jag läser har nog inte undgått dig vännen. Hoppas vi ses snart. Kram

Sandra sa...

Jag läser! =)