måndag 9 maj 2011

Rosor till er!

För övrigt är det kul att höra ifrån er, kära läsare! Och roligt att läsa om vad era "besattheter" under graviditeten bestod av. Själv hade jag många, men just ananas var som sagt en viktig grej.

1 kommentar:

RebeccaW sa...

Jag har nog skrivit om det ett par gånger i bloggen men det var nog ett tag sen!

Jag slutade dricka för fem år sen, skulle ta en vit månad efter att ha festat galet mycket ett halvår (började dricka vin till lunch för att "vakna till" och då började mina kompisar reagera) och den vita månaden blev två och nu har det som sagt gått fem år... E har inte druckit på ännu längre, det var han som peppade mig till att ta en vit månad (han var min enda nyktra vän) och det var nog tack vare det som vi blev tillsammans... =) Lite kul.

Ju längre man är nykter desto mer blir det ett statement liksom, jag slutade endast för min skull men nu fortsätter jag vara nykter för att jag äcklas av alkohol och allt det för med sig till samhället. Sen jag fick Isak är jag ännu mer säker på att fortsätta, tror inte på att dricka framför sina barn. Alls. Precis som med maten så är jag lite extrem när det gäller alkohol och barn, haha! Är du förvånad?

När var det du skulle komma till Stockholm/Uppsala?