fredag 27 maj 2011

Lite glad

Jag är fortfarande skitsur över att Blogspot inte funkar, men något som hände tidigare idag fick mig att le lite i alla fall.

För fyra veckor sedan bestämde jag mig för att verkligen göra något åt mina fyra extrakilon som jag lagt på mig under den gångna vintern (gick ju ner alla gravidkilon inom knappt två veckor efter förlossningen).

Så jag har minskat mina portioner, dragit ner på onödiga kolhydrater, ändrat frukostvanan (från fil och sylt till smoothie och knäckemacka), motionerat lite mer och bara ätit godis på fredagar. För att få en extraboost har jag dessutom bytt ut lunchen mot Modifast-bars (hur goda som helst!).

Jag satte upp två delmål på 63 kg respektive 61,5 kg (vikten innan graviditeten) samt ett slutmål på 60 kg. Idag visade vågen 62,9 kg - mitt första delmål är avklarat! Delmål två hade jag tänkt klara till midsommar och det känns verkligen inte som någon omöjlighet.

Och det är inte bara vågen som visar resultat, jag känner mig verkligen lättare och smalare, det syns i spegeln och mina jeans har blivit lite stora. Snart hoppas jag att jag kommer i mina snyggjeans - ett par mörka Calvin Klein som jag köpte i NYC för två år sedan.

Go me!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

RebeccaW sa...

Vad kul att du nått första målet! Kämpa på, min erfarenhet säger att det är de första kilona som är svårast, sen har kroppen fattat vinken!