måndag 28 mars 2011

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden har förflutit i samma raska tempo som alla månader har sen Ludvig föddes. Tiden verkligen springer iväg, även om en dag då och då kan kännas som att den pågår i en evighet.

Under mars har vi haft besök av mamma/mormor/svärmor, vi har varit i Umeå, Ludvig har bestämt sig för att det är bättre att krypa än att åla, han har fått sin andra tand och även börjat stå helt själv korta stunder. Ingen dag är den andra lik när man har barn och det händer saker precis hela tiden.

Den här månaden har vi också tagit beslutet att vi ska bygga hus. Vi har pratat om det flera gånger men backat ur. Om inget oförutsett händer blir det av denna gång. Så sent som ikväll har vi bestämt oss för vilken tomt vi ska ha. Bara att tuta och köra nu då!

Wish us luck! Och må april bli en riktig toppenmånad då vi får mycket gjort.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Linda sa...

Det blir nog bra med husbygget. Nu har ni chans att få ert eget drömhus ju :).
Önskar er lycka till!

Anonym sa...

Håller tummarna så att de blir blå :)
Tycker ni har tagit ett klokt beslut då ni båda kan få vad ni söker i ett hus.

Puss puss/M

Sandra - mamma till Molly sa...

Du får 10 poäng utan tvekan! ;) Skrev ihop den där poängtabellen lite hastigt bara och missade att man faktiskt bara kan använda sig av lustgasen ;)
Alla som föder barn får 10 poäng om inte MER i mina ögon! :D

Besticken är verkligen jättebra. Fast Molly har i och för sig inte testat gaffeln, tror hon är för liten för att förstå att hon ska sticka ner den. Skeden däremot används flitigt här hemma nu. Hon får hålla på med den under tiden vi matar henne. Ibland får hon in lite och ibland får Ludde lite i sin mage ;)