måndag 21 mars 2011

Ögat

I fredags konstaterade både jag och maken att Ludvigs öga slutat gegga! Vi vet inte exakt när, men det måste ha hänt ganska så nyligen. Skönt hur som helst!


För er som inte vet vad jag pratar om så har Ludvigs högra öga varit geggigt mest hela tiden sen han föddes (förutom när vi just torkat förstås), hans högra tårkanal har helt enkelt varit för trång. Men eftersom han aldrig har haft några direkta besvär av det så har BVC sagt att det kommer bli bättre av sig själv, och nu har det alltså hänt!

Skönt för Ludvig, och för oss.

- Posted using BlogPress from my iPhone


5 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Skönt att det växt bort! :)

Elin sa...

Instämmer med Sandra!

Anette sa...

Lite kul det där att man inte upptäcker saker förrän det gått ett tag - man är så inne i allt "här och nu" så man inte märker det direkt trots att man kanske t o m varit irriterad på det. :-D
Skönt att det slutat rinna!

Therese sa...

Så härligt att det har försvunnit. Kram

Sandra - mamma till Molly sa...

Bra att jag tipsade om barnmaten nu då så du kan skriva makens nummer! :D
Sen kan du gå in via makens Facebook om han har och "gissa rätt" från hans sida och skicka två kuponger till! Min mamma brukar skicka en kod till mig också :)

Jag vet att 1-årsmaten innehåller salt. Men som jag också sa så äter hon sällan burkmat. Max 2 ggr i veckan hon gör det så jag tycker inte det är så farligt :)