lördag 26 mars 2011

Dagens Ludvig

Idag har vi bara skrotat omkring här hemma. Vaknat tidigt, som vanligt, myst en stund i sängen och sen klivit upp för att starta dagen. Ny blöja till Ludvig, kläder och så småningom frukost för oss båda. Ludvig har sett till att lägenheten behåller sin status som bombnedslag och jag har åtminstone dammsugit. Och plockat lite, men det syns såklart inte längre.

Tröja (rea - 50kr!), jeans och underbody från KappAhl, kalasbyxor från H&M (klart bästa kalasbyxorna!).

Efter lunch fick Ludvig sitta i duschen en lång stund och leka med sina badleksaker medan jag höll i duschmunstycket. Väldigt populärt förstås, han älskar ju att duscha. Det är ett enkelt sätt att roa honom och göra honom på bättre humör. Det är kul för mig att titta på också, så win-win.

Efter duschen får man mysa i badrocken en stund. Köpt på Thun's.

På eftermiddagen har Ludvig sovit två timmar, sen blev det messmörsmacka och kiwi till mellanmål. Lite mera bus, klättrande och krypande och sen gjorde vi som skrivits i ordning våfflor att gnaga på. Ludvigs farmor och farfar kom förbi som hastigast och lämnade våra hockeybiljetter också och nu ligger prinsen och sover gott för natten. Själv njuter jag av lugnet.

Och om en kvart är det Earth Hour.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser ut som om han har växt hur mycket som helst sen sist. Hans hår ser också mörkare ut eller är det att det börjar tjockna på sig :)

Puss puss/M

Angelica sa...

Det är nog filtret jag lagt på i redigeringen som gör att det ser mörkare ut :-)

Men tjockt är det! BVC-sköterskan sa att om man bara såg Ludvigs hår så skulle man tro att han var mycket äldre än han är.

Linda sa...

Vilken sötnos i badrock du har där :)