fredag 22 oktober 2010

What's up Lindex?

De flesta vet kanske vid det här laget att jag älskar lila. Men konstigt då? Titta så fint!

Body - Lindex
Kalasbyxor - KappAhl
Jeans - Ugly Duck

Nej, jag kunde inte hitta en mer färgglad filt här hemma...

Måste dock få klaga lite på Lindex, trots att jag i mångt och mycket gillar deras kläder. Men what's up with the storlekar?! Breda och korta, och korta ärmar är det också. Ludvig har mest storlek 62 fortfarande, men den här bodyn är i 68 och passar preciiis. Blir inte många veckor han kan ha den kan jag säga, förutom på bredden. Måste nog köpa den i 74 också...

Just det, långpromenad blev det. När vi kom hem visade min tracker att vi (ehm, jag!) gått 8,5 kilometer. Bara sådär på en fredagsförmiddag. Lite duktig jag känner mig då, och uppfriskad! Och Ludvig var så lagom varm och go när jag plockade upp honom här hemma. Utom om händerna - måste fixa nya vantar (även om jag vet att det är skitsvårt att hålla just händerna varma).

Nu har vi hunnit med lunch till både Ludvig och mig. Banangröt, palsternacka och katrinplommon till Ludvig, plättar med jordgubbssylt och hemgjort äppelmos till mig. Mums! Ludvig fick smaka lite av äppelmoset igår, det tyckte han var mums! Så nu har vi frågat farmorn om hon inte kan göra en sats utan socker till Ludvig, så får han äta hemgjort äppelmos av farmor och farfars egna äpplen. Inte illa!

5 kommentarer:

Elin sa...

Sötnosen! Fin pläd har man fått också, inte illa! Vi har mkt kläder från Lindex men jag har inte märkt nåt. Däremot tycker jag Ralph Lauren har löjligt små storlekar! Elsa har haft 6mån sedan hon var 3mån och nu har hon 9mån!!! Men de flesta barnkläder tycker jag är breda, men vi har också fått en lång o smal bebis :-)

J sa...

Alltså, jag blir också tokig på Lindex storlekar! Köpte igår två bodies i 68 (den ena var faktiskt samma sort som Ludvig har på sig fast i svartvitt :)) där en var ungefär två-tre cm kortare än den andra (för övrigt den som är lika som Ludvigs så ngn slags standard där i alla fall). Har även två 62-bodies av den randiga sorten där den ena är avsevärt mkt större. Fattar inget alls av deras system.

Therese sa...

Oj vilken promenad ni gjort, så härligt. Kram

I. sa...

Ett litet tips angående vantar;
Ta ett par ullsockar! Jag tyckte inga vantar funkade på elise då hon var bebis. En gång hade jag tappat vantarna och satte i nöden på ett par ullsockar och det funkade såå bra! efter det fick hon gå med socker på händerna tills hon blev ett år ;-)

Anonym sa...

Lila är verkligen en underbar färg på honom. Vilken fin filt förresten. Är den ny?

Puss puss/M