söndag 31 oktober 2010

Köttfärssås och spaghetti

4 kommentarer:

sofia sa...

Va duktigt han äter!! Du ska se Nova hur hon ser ut när hon smakat lite puré ;)Har han gillat allt de andra som morot, majs osv? Höll ni på med samma smak tills han gilla det? Behöver tips, Nova gillar inte nån av puréerna =(

Unknown sa...

Han ser inte ut att gilla det lika bra som blåbär med gott verkar det vara för han gapar ju glatt när du kommer med nästa sked :)

Kram

Hanna sa...

Nu tycker jag det är dags för update! Var länge sen jag såg en nyuppdaterad Ludvig ju! :)

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag fattar inte heller varför de ska skicka med strumpor i den storleken. Och så säger dem att "skynda dig att hämta ut paketet medans ert barn har nytta av det".. En väns son på 2½ år kan ha strumporna!

Den där älgen kan man "köpa" i poängshopen i Liberoklubben. Den har vi faktiskt precis klickat hem så den lär dyka upp inom någon vecka :)

Färgen är köpt på Panduro om jag inte minns helt fel, helt giftfri och ingen fara att äta. Annars hade jag inte låtit henne äta den ;)

Vi har de största kedjorna här i Falun, annars har vi Borlänge och köpcentrumet Kupolen med affärer. Åker hellre till Borlänge och shoppar då utbudet är större där än här i Falun. 2012 är det sagt att IKEA ska stå klart i Borlänge också vilket jag gillar :) Fast hela mitt liv har vi alltid åkt 10 mil för att komma till Ikea vilket gjorde att man planerade in dagen i minsta detalj. Sparade pengar för att shoppa för osv. Är rädd för att det kommer bli att man åker dit för att man inte har något bättre för sig och som vanligt när man drar till Ikea åker det alltid ner saker som man inte tänkt köpa, hur kommet det sig? :O