söndag 24 oktober 2010

Den där hoppgungan igen

Förlåt, men jag kan inte låta bli att lägga upp massa filmer på när Ludvig står och studsar i hoppgungan. Han är så himla söt och så nöjd och glad när han hänger och dinglar där, så jag bara måste få dela med mig! Ikväll hade han dessutom mycket att säga också.

Ludvig berättar om dagens babysim.

Idag har vi varit på sista babysimmet för terminen. Inte världens roligaste grej tyckte Ludvig idag, vilket antagligen bottnade i att han hamnade på fel sida vattenytan ganska tidigt på dagens pass. Vi övade tumgreppet - barnet ska hålla sig fast och hänga i förälderns tummar - och han släppte. Ingen skada skedd, men Ludvig var som sagt inte helt nöjd. Efter det var det liksom lite upp och ner, ibland jättekul och ibland pest. De riktiga dyken gick dock jättebra som vanligt.

Vi har verkligen haft jättekul de här 10 söndagarna som vi har tillbringat på badhuset och det var inget snack om att vi ska fortsätta efter nyår, så i eftermiddag har jag fyllt i intresseanmälan på simlärarens hemsida. Vi pratade lite om det idag också under själva passet, och nästa termin drar igång tredje eller fjärde helgen i januari antagligen, och sen går man varannan söndag fram till sommaren. Perfekt med varannan söndag tycker jag!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Vi har plockat och bakat lite och nu ska vi åka iväg och storhandla. Ludvig har precis fått i sig kvällsgröten tillsammans med både päron och blåbär och är således på bra humör - dags att åka med andra ord!

3 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

Så söt han är! :D Du är inte rädd att han ska studsa in i dörrkarmen? Molly har varit nära några gånger att skalla dörrkarmen :O

Tråkigt att han var på ett sådant humör idag när det var sista gången på babysimmet :( Hoppas han vaknar på rätt sida imorgon!

Rebecca sa...

Vad roligt att Ludvig tycker om babysimmet!

Vi har gått tre gånger på babysim. Första gången tyckte Isak att det var jättekul, plaskade och skrattade och njöt av att ha öronen under vattnet. Men de två senaste gångerna har han inte varit jätteimponerad och han tycker verkligen inte om när man häller vatten i ansiktet på honom. Hur ska det då gå att dyka, tänker jag. Det enda som man märker att han verkligen älskar är när han ligger på rygg med öronen under vattnet och man drar honom långsamt åt sidan. Han känns helt enkelt inte redo för något mer avancerat än så!

Hoppas Ludvig är gladare idag!

Anonym sa...

Det märks verkligen hur mycket han gillar Tyson :)

Puss puss/M