fredag 8 oktober 2010

Lösningen på problemet?

Lösningen på grötproblemet tycks stavas S-Ö-M-N. Utvilad Ludvig = matglad Ludvig. En matglad Ludvig slukar allt och lite till och det med glada ljud och leenden under tiden. Hoppas verkligen att lösningen är så enkel, men det verkar vara så i alla fall. Vid närmare eftertanke är det nämligen när han sovit dålig och/eller varit vaken ett tag innan han får gröt som det strulat som mest. Men ja, jag mutade med blåbär också, klart ungen ska få njuta lite extra han också när det är fredag och allt!

Tur att Ludvig passar så himla bra i lila, för lila blir det efter gröt och blåbär.

Nu var maten slut! Vad kan man då äta på?

Banangröten får vänta tills havregröten är slut, vilket i och för sig borde bli någon gång nu i helgen. Kanske banangröt på söndag då? Det blir spännande, det också.

Efter lunchen åkte vi som tidigare skrivet till Norrlångträsk och hälsade på Åsa och hundvalparna. Så underbart söta! Ludvig tyckte dock att hundmamman var mysigast, henne ville han klappa mycket och riktigt snurra in sina små fingrar i den lockiga pälsen. Myspys!

Trötta små valpar. Helt underbara!

Vore det inte för att det inte känns rätt mot någon, varken mig, maken, Ludvig, katterna eller ens hundvalpen, att skaffa hund just nu så hade jag garanterat plockat med en av valparna i skötväskan och tagit med henne hem. Åh, ge mig!

2 kommentarer:

Sandra - mamma till Molly sa...

VAd skönt att det funkar med matningen nu, hoppas det håller i sig!

Vilka söta små lurvbollar :D

Har ni tänkt skaffa hund senare? Se då till att Ludvig får vara i hundmiljö mycket. Det kan motverka allergi :)

Anonym sa...

Skönt att du hittade lösningen på problemet. Han ser oerhört nöjd ut på första bilden. Trodde det var lurvtofflor som låg utslängd på fällen först :)

Puss puss/M