fredag 22 oktober 2010

Frukost i sängen

Vissa morgnar är helt klart bättre än andra. Som när Ludvig sover en hel natt utan att vilja ha nappen en enda gång, vaknar 07.20 och är pigg och glad som en liten lärka. Som när jag plockar över honom i vår säng och pappan kommer med en färdig och varm flaska, så att jag och Ludvig bara kan ligga kvar i sängen och mysa och äta frukost (Ludvig i alla fall) utan att känna kylan utanför täcket. Som idag alltså.

Frukostmys i sängen! Det är inte helt fel en fredagsmorgon.

Pigg och glad, och myyysig!

Igårkväll körde vi en "skorv-kur" igen och geggade in hela Ludvigs huvud med babyolja som vi lät sitta i i typ 15 minuter innan det var dags för dusch och bad. Nu är han i det närmsta skrovfri! Nersidan är ju dock att det känns som att det är så mycket av hans hår som följer med när man kammar bort skorven och det bara skär i mig när jag ser hans lockar lossna. Tur att han ändå har rätt mycket hår, och att det växer ut nytt. Håret som lossnade satt ju ändå inte fast på riktigt.

Pyjamas med nyckelpigor från DUNS.

Söt va? (Ja, pojken vet jag redan att han är söt, nu syftade jag på pyjamasen)

Idag är det klarblå himmel, strålande sol och -7°C. Blir nog en långpromenad efter att jag fått i mig frukost och Ludvig har fått på sig ny blöja. Och så ska vi ju ha kläder på oss båda två förstås. Blir nog att testa nya overallen på Ludvig idag, den är lite varmare än den gröna. Tror jag i alla fall.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Vilken underbar pyjamas!

Ja jag har bara mosat blåbär och blandat med havregröt. Blir en läcker färg och smakar gott! Jag äter ofta blåbärsgröt själv! Fast gjord på havregryn då förstås =)

Sandra - mamma till Molly sa...

Åhh vilken mysmorgon :) Vi lägger över Molly varje morgon i vår säng och matar, är så mysigt att få ligga kvar under det varma täcket och oftast somnar hon om en timme eller två :)

Älskar pyjamasen, älskar för övrigt duns alla kläder :) "klickade hem" en suit med massa insekter på och en body med fiskar på :) Fick hem det i måndags åh sambon gillade dem skarpt :) Kul när han säger något om kläderna :P

Hur är din man när det gäller kläder, lägger han sig i eller låter han dig sköta "jobbet"? :)

Elin sa...

jättesöt pyjamas!