torsdag 7 oktober 2010

Tittut!

Idag har vi som sagt varit på vagga-gunga-gå nere på församlingshemmet. Lika roligt idag som för två veckor sedan! Sex pojkar och två flickor är det i gruppen, och så vi föräldrar. Två nya idag, en pojke och en flicka. Kul! En av de nya mammorna kändes så himla bekant, men jag kunde verkligen inte placera henne.

 Body - köpt på Tradera
Byxor - Jeansen från Ugly Duck
Strumpor - lilarutiga skate"skor" från Trumpette

Efter sångstunden klarnade det dock, vi hade setts på en husvisning i somras och dessutom har vi jobbat på samma företag här i stan (för tre och ett halvt år sen). Skönt när allting klarnar. Alla satt kvar en stund efter och fikade och pratade bebisar, förlossningar och sånt som ofta kommer på tal bland nyblivna mammor. Jättetrevligt verkligen! Ser fram emot nästa gång.

Tittut! Ludvig kikar över kanten på vagnen, och se där - TYSON!

Nu ska jag ta och förbereda en paj som vi ska käka till middag. Västerbottensostpaj med rökt lax, rom och creme fraiche blir det - mums! Helt klart en av mina favoriter i matväg. Imorgon får vi middagsgäster och då blir det en annan favorit - tacos! Med alla tänkbara tillbehör. Det borgar för en riktigt trevlig start på helgen. Ja förresten så ska jag och Ludvig ut på landet och hälsa på tant Åsa imorgon också, bara det! Hembakat har dessutom utlovats. Vilken dag!

Glad kille som ålar omkring på golvet.
Märks att ljusförhållandena inte är de bästa, får väl damma av systemkameran igen.

3 kommentarer:

Therese sa...

Åh så härliga dagar ni har! Kram

Lasse B sa...

Jag blev jättemätt av pajen. Den var så god!

Anonym sa...

Haha vad gulligt! Vilken fin blogg du har!