lördag 2 oktober 2010

Vänner för livet?

Ludvig har verkligen hittat en kompis i Tyson, och faktiskt så verkar det som att Tyson tycker att Ludvig är helt OK också. I alla fall när maken är med. Fast annars också, Tyson söker ofta upp Ludvig när han är i gåstolen t ex och sitter gärna i närheten av babygymmet när han ligger där.

 Kompisar!

 Ludvig får lära sig att klappa försiktigt. Det går sådär än så länge.

Tysons filosofi är i alla fall att det alltid finns plats åt honom också, hur trångt det än är.

På stan idag såg vi ett ungt par med deras bebis som kanske var 7-8 månader. Det stackars barnet hade vinteroverall och tossor på sig inomhus (när vi käkade lunch) och när de sen skulle gå ut hade han overall, tossor, mössa, luva och blev dessutom inbäddad i den tjockaste filten jag sett på länge. Det var 8 PLUSgrader ute! Herregud, stackars barn! Det är vi sådana tillfällen jag bara vill gå fram och fråga om de försöker kväva ungen, eller i alla fall ge honom värmeslag.

Nu ska vi åka hem till Ludvigs farmor och farfar och äta lite middag. Vad det blir vet jag inte än, men gott brukar det ju alltid bli. Sen ska jag och Ludvig ha en ensamkväll medan pappan går på hockey. Suck, jag vill också. Men men, det får bli en annan dag - en annan match.

2 kommentarer:

Therese sa...

Stackars barn som hade så mycket kläder på sig. Ja ibland skulle man bra gärna stanna och fråga hur de tänker....Kram

Anonym sa...

Tyson fortsätter väl efter filosofin att killar är bra :)

Puss puss/M