fredag 15 oktober 2010

Hur ska det gå?

Ikväll ska Ludvig sova borta för första gången. Utan mig alltså. Usch vad konstigt det kommer kännas, jag är ju så van (hallå, snart 5 månader!) att ha honom i samma rum när jag sover. Höra hans andetag, lätta snarkningar och stök och bök under natten. Och tänk att inte få vakna imorgon och se honom le mot mig det första han gör! Suck. Men samtidigt ska det bli så himla skönt, få lite vuxentid med tjejerna och sen få sova ut, hela natten och morgonen.

Men, än är det bara lunchdags - alltså har jag massa tid på mig att busa och mysa med min älskade lilla busunge! Busungen som för övrigt är på strålande humör, trots att jag väckte honom och drog med honom på husvisning mitt i hans förmiddagsvila. Fint hus förresten, men det visste vi ju redan.
Efter lunch ska vi ta en promenad med Camilla och lilla Julius i det vackra vädret. På vägen hem ska jag kila in på ostaffären och köpa lite mera gott till kvällens begivenheter och sen blir det hem och städa litegrann. Beror på om Ludvig fortfarande är på lika bra humör eller inte. Men på ett eller annat sätt måste det städas i alla fall.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken liten gladskit. Som jag längtar efter och få pussa på honom.
Puss puss/M