onsdag 13 oktober 2010

Fler bilder från gårdagen

Ja, jag blev som sagt väldigt trött och mosig av promenaden igår, så klockan 22.00 hade jag släckt lampan och var på god väg mot härlig sömn. Vet inte när jag somnade så tidigt sist, måste ha varit innan Ludvig föddes antagligen. Skönt var det i alla fall, och jag lyckades skrapa ihop ungefär 9 timmars (inte helt oavbruten) sömn. Wonderful!

Utöver promenaden och tidig sänggång igår så hände inte så värst mycket. Jag och Ludvig var några svängar ner i tvättstugan och så åkte vi till Ludvigs farmor och farfar och åt middag där tillsammans med pappan (och farmor och farfar förstås).

En frisk höstdag i Skellefteå. Inte många löv kvar på träden nu.

Ludvig sov typ hela vägen, men han njöt säkert han också.

Nordanå. En riktigt charmig oas i staden.

Porlande vatten och gula höstlöv. Vi får nog gå hit och ha picknick någon dag.

Dagens outfit
Body - Parvel
Kalasbyxor (för det heter ju inte strumpbyxor på killar...) - KappAhl
Overall - Me Too

Såhär trött var Ludvig när vi kom in. Mamman också.

På den vänstra bilden påminner han om min farfar, så det är väl mina anlag som skiner igenom då?

Sötnosen!

Dags för lunch. Banangröt och blåbär bjöds det på idag.

Det var GOTT!

Ludvig har visat prov på att han har en rätt usel humor, men mamman och pappan skrattar förstås ändå eftersom han är så söt. Han har nämligen börjat skratta när han pruttat. Haha, det ser så roligt ut! Och säger man då ordet "Prutt!" samtidigt så skrattar han ännu mer.

Kalasbyxor/strumpbyxor förresten, på min tid (ni hör ju hur gammal jag låter) hette det kalasbyxor oavsett om man var flicka eller pojke. Det är vad jag växt upp med. Fast nu säger jag ju strumpbyxor åt det jag själv (och andra vuxna) har på mig, men till barn vill jag nog säga kalasbyxor ändå. Låter mycket roligare!

Åh just det, angående huset som vi tänkt titta på igen. Inne i huset hörs inte ljud från vägen alls, det är i trädgården man hör bilarna och det är då jag undrar om man störs jättemycket av det. Men vi ska försöka boka in en visning under rusningstrafik så blir det lättare att ta ställning. Det blir ju "worst case scenario" liksom.

7 kommentarer:

Linn sa...

Åh vilka härliga bilder! :D

Tova sa...

Vilka härligt höstmysiga bilder :) man kan riktigt känna den härliga krispigheten i luften!
Och så söt han är er Ludvig :)

Sandra - mamma till Molly sa...

Härligt att ni ska åka och titta igen. Jag tror det är en vanesak och hörs trafiken som mest under en timme ungefär varje dag så kanske det inte störs lika mycket? Tänk de som bor intill en väg där det åker mycket bilar jämt...

Mina föräldrar bor på väg ut mot snöån, eller ja precis i sluter av Ludvika i området Östansbo uppe på ett berg :P Så i snöån har jag hängt en del hos vänner och varit på fester när man var ung, haha! ;)

Kalasbyxor, vilket bra ord! Jag hade aldrig hört att man kallar strumpbyxor för det förut :)

I. sa...

Kalasbyxor är världens bästa plagg!! :-) Älskar hur man kan ta ett ordentligt tag i linningen och gunga ungarna i dom ;-)

Huset var jättefint! Det finaste av alla ni tittat på enligt min smak.

Linda w sa...

Himla fina bilder må jag säga...Kalasbyxor ja...det utrycket kommer jag ihåg :).
Hoppas allt är bra med er.
Kram//Linda w

Elin sa...

Va mysigt ni verkar ha det på "landet". Stor skillnad från Södertälje!

Anonym sa...

Vilka underbara höstbilder. Nästan så man blir sugen på att flytta upp :). Och inte blir man mindre sugen när man tittar på bilderna av världens underbaraste prins... usch vad jag längtar. Håller med om att han är väldigt lik din farfar på den bilden du skrev om. Håller tummarna för att det går vägen med huset om det är det ni vill ha.

Puss puss/M