torsdag 14 oktober 2010

En dag med Åsa

Blev en tidig kväll igår också, om än inte lika tidig som i tisdags. Tidiga kvällar lämnar inte mycket tid över till bloggande, så jag får passa på på dagtid istället.

Body - H&M
Byxor - Name It

Igår hade vi besök av tant Åsa (som föredrar att kallas "ungdomen Åsa") nästan hela dagen. Hon kom med fikabröd strax efter 10, sen satt vi vid köksbordet hela dagen och pratade, käkade pizza till lunch och surfade runt lite. Ludvig höll oss sällskap ibland och sov ibland. Lite lagom ansträngande dag sådär.

 Ludvig roade sig i gymmet medan mamman och Åsa snackade skit.

På kvällen lämnade jag Ludvig och pappan hemma för lite kvalitetstid, och åkte själv iväg med en god vän och handlade mat inför morgondagens tjejkväll. Imorgon skickar jag alltså iväg son och make till svärföräldrarna och ersätter dem med sex roliga tjejer för en kväll. Ska bli toppenkul, verkligen!

Men även om det ska bli jättekul så ska jag vara ärlig och säga att jag ser fram emot lördagsmorgonen minst lika mycket - då får jag nämligen sovmorgon! För första gången sedan Ludvig föddes får jag sova tills JAG vaknar, av mig själv. Jag kommer att kunna ligga och dra mig i sängen och bara njuta av lite egentid, medan Ludvig blir ompysslad av sin pappa och farmor och farfar. Win-win!

Fast jag vet ju att jag kommer att ringa hem dem så fort jag bara kan. Lär sakna mina hjärtan.

Apropå H&M förresten (bodyn som Ludvig hade på sig igår är ju därifrån) - vilken jäkla kass kvalitet det är! Varenda gång han har ett plagg därifrån på sig - som inte är ett stretchplagg (de är helt OK) - blir jag förbannad. Igår var första gången han använde den där bodyn och trycket sprack efter ungefär fem minuter. Max. Passformen började slappa till rätt fort också för den delen. Varför sådana skitkläder H&M?

3 kommentarer:

Therese sa...

Jag handlar Jacobs kläder på HM och aldrig upplevt att de har dålig kvalite. Vi ses imorgon. Kram

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag kan hålla med om kavliten på HMs kläder. Flera tryck har också blivit förstörda efter två tvättar, två! så ska det inte vara! Kappahl däremot är mycket bättre!

Anonym sa...

Det ska bli intressant och höra hur du sov första gången utan Ludvig och hur länge du kunde sova på morgonen. Det hjälper nog att du grundat med lite vin under kvällen ;)

Puss puss/M