tisdag 5 oktober 2010

Gårdagen

Det blev en riktig innedag igår, inte förrän vid 16-snåret gav vi oss ut i blåsten, då för att åka upp till Barnens Hus och köpa en leksak till Ludvigs kompis Lukaz som fyller 2 år på söndag. Eftersom vi skulle dit igårkväll och Lukaz sen ska få en lillebror typ precis när som helst så tyckte vi att det passade bra att komma med presenten redan nu. Duplo fick det bli, med Blixten McQueen. Och vilken hit det visade sig bli sen!

 Glad kille i gymmet. Numera behöver vi aldrig vända honom till magläge, det fixar han själv.

Efter shoppingturen åkte vi så och hämtade pappan på hans nya jobb. Eller nytt och nytt, han jobbade ju faktiskt där när vi bodde här uppe förra svängen, men nu är han alltså tillbaka där efter en väldigt kort sejour på ett annat ställe här i stan (ja, och Scania i Södertälje då förstås). På något sätt så känns det nu som att vi landat, precis nu när Lasse är tillbaka där han jobbade när vi träffades. Under den korta tiden han var på det andra stället så kändes det visst bra och så, men vi har alltid vetat att hans första val var just det här företaget som han nu alltså har återvänt till (fast nu är det ju tekniskt sett en annan arbetsgivare, men samma folk och samma typ av jobb). Så nu, nu känns det rätt. Nu är vi hemma.

Sen åkte vi alltså hem till familjen Lindberg/Andersson och fikade och pratade en massa i några timmar. Lukaz blev jättelycklig när bebisen (Ludvig alltså) kom och Ludvig fick paket! Bild kommer i ett annat inlägg. Och Lukaz fick förstås sin present också. Det är så härligt att umgås med dessa människor, de är så himla goa. Och papporna (alltså Lasse och Fredrik) har känt varandra sen forever, så det är klart att det känns naturligt att umgås med dem. Pga lite olika omständigheter så har vi bara hunnit träffas en gång (nu två) sen vi flyttade upp, men jag hoppas att det ska bli bättring på det.

Body - Me Too
Jeans - Name It
Strumpor - Trumpette

Just det, en matstol fick vi låna hem också! Toppen! Precis en sån som vi tänkt köpa på IKEA, så nu får vi verkligen prova och se vad vi tycker. Och så ska vi försöka ta oss upp till Haparanda (dvs närmsta IKEA) och köpa en egen stol nu under oktober. Hoppas att det går bättre att mata Ludvig idag när han får sitta upp.

P.S. Nästan oavsett vad vi klär Ludvig i så har han i princip alltid minst ett plagg som min mamma köpt på sig. Här var det bodyn och strumporna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fin den nya tröjan är på. Men vad skulle den annars vara? Allt klär världens underbaraste prins.

Puss puss/M