lördag 23 oktober 2010

Mums, eller?

Ikväll fick Ludvig prova lite päronpuré efter middagsgröten. Först verkade det som att det var supergott, men mot slutet av portionen var han inte alls lika imponerad. Kanske blev lite för mycket helt enkelt.

Betyget är ännu oklart.

Efteråt fick han blåbär och det gick i vanlig ordning ner. Det är nog det absolut bästa som kan finnas på en sked tycker Ludvig. Han är nog lik mig, jag gillade (gillar) också blåbär när jag var liten.

Ingen tvekan här i alla fall.

Idag har vi gjort lite allt möjligt. Jag var iväg på klädbytardag imorse, sen har vi varit på långpromenad i solen (och blåsten), snackat lite hus, lagat mat och nu följer vi hockeyn på radion. Förresten blev det inte mycket av "klädbytardag" för mig, blev snarare "bokbytardag". Av någon anledning kan jag inte hålla mig borta från böckerna när jag är iväg på sånt där, men kläderna lockar inte alls. Mest bara slitet, oformligt och urtvättat tycker jag. Och det trots att det är ganska små kläder jag är ute efter fortfarande. Jag kanske är kräsen.

Förresten har jag blivit utmanad av Sandra, men den utmaningen tog jag upp på min egna blogg - Pumpkins Blogg. Välkommen dit om ni har lust.

5 kommentarer:

Therese sa...

Få se om jag far iväg på klädbytardag imorgon. Böcker är alltid roligt. Kram

Linn sa...

Sötisen. :)

Rebecca sa...

Isak har inte testat päron än, men det ska han få göra snart! Men har svårt att tro att något kommer slå blåbär =)

Anonym sa...

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad

mvh malin

http://smyckestokig.blogg.se/

Anonym sa...

Mors lilla olle..... Det kanske är en blåbärsplockare vi har fått i familjem :)

Puss puss/M

PS Varför skickar man reklam via kommentarsfunktionen utan att lämna en kommentar om inlägget!!!!