torsdag 14 oktober 2010

Godare än morotspuré


4 kommentarer:

Jag som skriver sa...

Hahaha vilken goding! Och vilken jättefin blogg!

Anonym sa...

:) Man tycker att det skulle vara lättare att tugga på fiskarna.

Puss puss/M

Rebecca sa...

Både majspuré och ärtpuré är ju lite jobbigare att göra tycker jag, just eftersom man måste få bort skalen... Jag kokade majsen och pressade den sen genom en vitlökspress, då blev det bra! Men tar lite tid om man ska göra mycket på en gång.

Hoppas Ludvig lär sig att tycka om morotspuré, det tror jag han kommer göra!

Sandra - mamma till Molly sa...

Det är härligt att någon mer än jag som är hockeytokig ;) Känner igen det där med att köpa hem matcher och så. Den här var första gången vi var upp på en seriematch den här säsongen, vi som annars åker på ALLA hemmamatcher. Ooohhh vad skoj vi hade och så att Leksand vann var ju bara ett STORT + ;)