tisdag 21 september 2010

Barnrumsfönstershopping på ikea.se

Ända sedan jag blev gravid har jag gått och dagdrömt om och planerat hur jag skulle/ska möblera och fixa i Ludvigs rum. Eftersom vi skulle flytta ganska snart efter att Ludvig föddes så bestämde vi att det inte var någon idé att inreda ett eget rum åt honom i Södertälje, och sen vi kom hit har det som ska vara hans rum mest använts som förvaringsutrymme.

Men nu börjar det snart dra ihop sig till eget-rum-dags, och innan dess måste ju rummet såklart vara fixat. Så jag har suttit och spanat på IKEAs hemsida eftersom vi tänkt ta en tur dit nu snart, och jag kan bara konstatera att det finns så himla mycket fina saker.

Vitt och gammal stil ska vara basen i rummet, varesig det blir här eller i ett hus, och till det så ska det vara starka färger och mönster. Mycket förvaring behövs, för redan nu har han så mycket grejer så att vi inte rymmer dem någonstans (och det lär ju inte bli mindre grejer med tiden).

En matstol behöver vi också, för att mata i babysittern känns inte så bra i längden. Ah, shoppa shoppa shoppa!

Galgar och minibyrå - för finare förvaring.

Byrå och matchande sittbänk - fina möbler och fin förvaring.

Klädskåp och en matstol behövs.


Lite sköna textilier - några mattor och gardiner skulle sitta fint.
(Alla bilder lånade från ikea.se)

En Expedit-hylla, en skötbordsinsats till byrån, bricka och dyna till stolen samt några Lack-hyllor vore också önskvärt. Hmm, och kanske ett större boende?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å du som inte tycker om att shoppa ;)
Vi kan väl åka ut och kika på lite saker när du är nere så kan du planera och drömma ännu lite mer sen.

Puss puss/M

Therese sa...

IKEA...skoj! Vi måste ta oss en tur dit innan det blir snö och kallt. Kram