onsdag 22 september 2010

Vill du se en stjärna?

Se då på Ludvig och hans nya fina stjärnbody! Vad annars skulle passa en stjärna?

Ludvigs nya grej - att gå upp i brygga.
Body - Parvel
Byxor - Ugly Duck
Strumpor - Trumpette (as usual)

Jag är helt kär i den här outfiten!

Både bodyn och byxorna är mer eller mindre nya saker som jag fyndat på Tradera, och jag är så himlans nöjd! Jag älskar ju Parvel, så det var lite svårt att motstå den här bodyn och jeansen är helt enkelt bara stencoola!

Ludvigs nya grej (fr o m idag!) är alltså att försöka gå upp i brygga när han ligger på rygg. Han gör det nästan hela tiden, när han ligger i gymmet och när han ligger på skötbordet. Även när han sitter i knät spänner han sig i en båge och försöker slingra sig ur famnen på den som håller i honom. Varför gör de så? Är det någon slags förberedelse för att kunna rulla från rygg till mage? Eller är det helt enkelt bara en grej han råkat göra som han sen kommit på var ganska rolig? Knäppa unge...

Fotoappen Hipstamatic är kul, men det är inte alltid helt lätt att pricka motivet perfekt.

Sent omsider har vi nu satt in Ludvigs födelseannons i tidningen. Eller ja, jag har skickat in en beställning på nätet, så förhoppningsvis dyker den upp i Norran nästa vecka. Bättre sent än aldrig eller?

Nu ska vi gå ner på stan och uträtta lite ärenden, och så ska jag återigen leta mössa, vantar, sockor och ett fleeceset till Ludvig. Lär ju gå sådär.

P.S. Ja mamma, filten är från Mosätt. Är lite småkär i den så det passar ju att lägga det finaste man har på den.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina kläder som du har fyndat. Var faktiskt in på Åhlens för att se om de hade någon orange parvel-body i strl 68 men fick inget napp. Jag vet ju om din kärlek till parvel samt färgstarkt.

Puss puss/M

Anonym sa...

Det är roligt att få se så många fina bilder på våran underbara och gulliga prins. Han har ju lärt sig många saker på bara tre veckor.
Tack för att jag fick förklaring på det här med filten. Den kändes väldigt bekant.
Jag önskar att jag kunde vara med och springa i affärer med er.

KRAM
till Lasse och dig

Tusen KRAMAR
till LUDVIG /MOM

J sa...

Jag har hört att de gör sådana där ostkroksrörelser när de har magknip. B gör också så väldigt ofta, haha.