onsdag 8 september 2010

Kräkfest

Idag har vi hunnit med både det ena och det andra. Ludvig sov ganska länge på förmiddagen och sen var det som vanligt mat följt av lite rump-luftning i babygymmet. Vår rutin. Upp och ner i tvättstugan har vi sprungit också. Vid 13-tiden gav vi oss ut på promenad och hamnade nere på stan, men det vet Ludvig inget om. Han sov nämligen så gott i vagnen.

Maracas är så roligt och gott! Tack Karin!

Köpte lite nya coola nappar (som maken inte alls kan förstå varför, han har ju redan nappar så dem kan han väl ha tills han slutar med napp?) och en stor nappflaska, lille herrn äter ju nu så mycket att de små nappflaskorna blir proppfulla. Några milliliter till och de svämmar över. Och mindre lär han ju inte vilja äta någon gång snart ;-) Hann läsa en liten stund i en park här i närheten också, och njuta av det härliga sensommarvädret.

 Härligt sensommarväder. Mycket bär på rönnarna - mycket snö i vinter då? Hoppas!

Sen hem, mat, tvättstuga, leka, tvättstuga, vila lite tillsammans i soffan, åka och tanka bilen, hämta pappan och så hem till farmor och farfar. Skötväskan med, men för en gångs skull hade jag inte packat ner något ombyte. Bad move!

Body - lånad av the Tarantinos
Byxor (världens mest svårmatchade) - Gaia & Co

Väl framme hos farmor och farfar började han kräkas lite nu och då och till slut var stackarn helt genomblöt. Han hann också kräkas lite på mamma och dränka farmors axel i kräk. Mysigt! Bara att åka hem och byta om till pyjamas (det var ju ändå så pass sent), som tur var hade vi i alla fall hunnit äta och låta farfar (alltså min svärfar) titta på besiktningsprotokollet vi fått på huset jag nämnde här om dagen.

Pyjamas - KappAhl

Huset ja. Vi har bestämt oss för att vi vill ha det. Potentialen och havsutsikten avgjorde, tillsammans med storleken och uppvärmningen (bergvärme + öppen spis). Jag får vänja mig vid att bo i ett villaområde och får trösta mig med att
  1. Ludvig får förhoppningsvis nära till kompisar
  2. Det är nära till förskola och det är en liten förskola
  3. Det är ett mysigare villaområde än ett motsvarande inne i stan
  4. Huset ser ut på ett visst sätt idag, men det kan ändras
  5. När jag blir less så kan jag titta på havet - året om
Det kommer bli toppen, I just know it! Nu ska vi bara försöka få se det en gång till innan vi lägger ett bud och sen får vi se om säljarna accepterar det bud vi bestämmer oss för att lägga. Håll tummarna!

4 kommentarer:

Åsa sa...

Åhh!! Jag ska verkligen, verkligen hålla alla tummar och tår!! Ska bli spännande att följa här i bloggen (för jag hoppas att du uppdaterar när du har tid ;-) )

Anonym sa...

Jag håller tummarna stenhårt. Prinsen lika välklädd som alltid. Förstår att byxorna är lite svåra men svart eller vit tröja går ju bra och de är ju riktigt läckra. På kortet ser det ut som att det börjar bli ordentligt med goveck på kroppen nu. I morgon är det två veckor!

Puss puss/M

Therese sa...

Håller tummarna det vet du,var var det huset låg? Hoppas Ludvig inte blivit sjuk utan att det bara var något då och där. Kram

Sandra - mamma till Molly sa...

Sv: Kul att höra att vi inte är ensam om den tanken att köra Antilop först sen Tripp-trapp ;)
Snygga byxor Ludvig hade på sig idag. Älskar annorlunda och fräna kläder till barn! :)
Den där pyjamasen är så fin, letade efter den på rean men det fanns bara mindre eller allt för stora storlekar :(