onsdag 22 september 2010

Bilder från dagens köksrally


Ludvig Räser Bergström får vi nog börja kalla honom ganska snart.

Rosetten var himla spännande ett tag. "Men mamma, ska den verkligen vara rosa?"

Det var inte helt lätt att få honom att titta upp och in i kameran, men några foton blev det i alla fall.

Och här kommer ett foto på mi... eh, jag menar Ludvig.

Som mamma påpekade i en kommentar till ett tidigare inlägg är Ludvig alltså den tredje generationen som använder den här gåstolen. Min mamma (alltså Ludvigs mormor), min morbror, jag, Emilia (alltså min kusin) och nu Ludvig har haft den. Vi tror inte på moderna gåstolar - typ som bekväma soffor - vi inte. Här kör vi retro och sparsmakat! Ja alla utom Alicia då (Emilias lillasyster), för hon krävde minsann en nyare doning!

Sökningen efter mössa, vantar, sockor och fleeceset gick som förväntat inte särskilt bra alls. Nu har jag banne mig varit in i varenda butik i den här stan som säljer barnkläder, och ingenstans kan jag hitta det jag vill ha! Är jag helt enkelt för kräsen?

Det jag är ute efter är varma och mysiga mössor, vantar och sockor - matchande - gärna i svart. Eventuellt vitt eller grått. UTAN öron på mössan. Det verkar dock helt omöjligt. Och fleecesetet ska vara mjukt, alltså inte en typ vindfleece som brukar vara ganska "hårda" på insidan. Och inte massa fickor och dragkedjor överallt, och INGEN luva. Bara mjukt och mysigt. I någon trevlig färg, som turkos, lila (plommon), grön eller i värsta fall svart. Problem problem problem...

På fredag åker jag och Ludvig söderut, till mamma/mormor. I Stockholm, Uppsala eller Norrtälje kanske vi lyckas hitta det vi söker...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt fina bilder du fått till.

Problem är till för att lösas. En riktigt bra ursäkt har vi ju också då för att få besöka en massa butiker. Å bättre shoppingsällskap än barn och barnbarn kan man ju knappast ha.

Puss puss/M

I. sa...

Du skulle nog hittat preciiis vad du söker om du åker till Ullared! Faktiskt. Där finns massor att välja mellan :-)Fina klara färger, men även svart, grått och vitt.

Sandra sa...

Jasså? Har du någon speciell anknytning till Norrtälje eller är det bara ändå du ska kolla här?

Jag bor i Norrtälje nämligen och blev nyfiken nu =)

http://mirola80.blogspot.com

Therese sa...

Kör eller flyg försiktigt beroende på hur ni tar er ner över. Kram