torsdag 16 september 2010

Det funkar

Ännu en helt OK natt i vaggan har avklarats. Inatt bökades och stökades det inte alls lika mycket, jag tror klockan var 05.28 när jag fick stoppa in nappen för första gången. Topp!

Inte lika topp dock att han sen bestämmer sig för att efter 05.50 ungefär, då går det inte att fortsätta att sova i vaggan. Så efter en stund är det bara att ge upp och plocka upp honom i sängen, och så slumrar vi vidare i en timme ungefär innan det är dags för frukost. Rätt mysigt, men förhoppningsvis vänjer han sig snart ännu mer vid vaggan och sover där fram till 7-snåret som han brukade göra i vagnen.

Pappan är förstås nöjd, han tycker att han får jättemycket mer sömn nu, vilket jag förstår. Det är han som haft huvudansvaret för nappisättning om nätterna nu när vagnen har stått på hans sida av sängen.

Bilder från igår.

Jag måste verkligen scanna in bilder på mig som bebis, så att ni får se hur lik mig han faktiskt är på många bilder som tas nu!

Idag skulle vi ha besökt BVC, men nu på morgonen ringde de och sa att vår BVC-sköterska är sjuk. Så nu måste vi vänta på att hon återkommer med en ny tid. Trist! Jag såg verkligen fram emot att se hur mycket Ludvig har växt i centimetrar och gram, och att prata lite om smakportionerna som vi ska börja med i helgen. Inte för att jag oroar mig eller har så mycket funderingar, mest för att det är så trevligt att prata med vår sköterska.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Jag tycker han är jättelik dig när han skrattar! Verkligen! Annars har jag bara sett pappan, men nu ser jag dig också!

Therese sa...

Vad trist att BVC sköterskan var sjuk, hoppas du får en ny tid snart. Vad skönt att Ludvig börjar gilla vaggan mer och mer. Kram

Anonym sa...

Skönt att höra att vaggan som Ludvigs mormor har målat kommer till användning ;)

Puss puss/M