fredag 10 september 2010

Favoritmärke?

Fick frågan om vad jag har för favoritmärke när det kommer till barnkläder.

Först var jag tvungen att tänka lite, men ganska snart rasslade det till ordentligt. Jag älskar Me Too. Och jag älskar Parvel. Andra märken jag är småkär i är Name It, Ej Sikke Lej, Katvig och Polarn o. Pyret. Ludvig har dock inga kläder från Ej Sikke Lej och Katvig. Än. DUNS gillar jag också, främst för deras härliga mönster, men jag blev lite småbesviken på kvaliteten faktiskt. Noppar lätt verkar det som.

Men ja, vi kan väl snabbt konstatera att det finns mycket fina barnkläder. Massor. Jag önskar att jag vore miljonär, eller i alla fall lite rikare än vad jag är just nu, så att jag kunde köpa mer märkeskläder. För även om jag egentligen inte bryr mig så mycket om att det är just "märkeskläder", så tycker jag ofta att det är så mina färger, mönster och modeller på märkeskläder. Och så är det ju trots allt lite mer speciellt än kläder från Lindex, KappAhl och H&M. Inte för att jag har något emot kläder därifrån heller, vi har massor! Men ändå.

Och nu när jag sitter här och surfar och tänker på barnkläder så slår det mig - jag har ingen som helst aning om hur man klär en bebis för vinterpromenader! What to do? Har man overall i åkpåse, eller har man inga ytterkläder alls (mössa fattar jag också att man ska ha förstås)? Har man underställ på så små bebisar som Ludvig? Och om man har overall - vad har man då för typ av overall? Hjälp!

Den här åkpåsen kommer vi i alla fall att ha. En present från min pappa med familj som vi är mycket tacksamma för.

3 kommentarer:

I. sa...

Du som gillar fina färger kanske borde kolla upp Villervalla lite extra? :-)

http://surrovich.blogg.se sa...

Ohhh, jag älskar Villervalla =D och som du säger Angelica så tycker jag också att märkeskläder är mer färgglada och lite mer speciella. Jag lägger faktiskt mer pengar på att köpa några dyra plagg som används mer än att gå och köper en hel drös med tråkiga kläder från olika butiker. Tråkiga= lite färg och samma möster på allt typ... Kan tillägga att jag själv älskar färg och saker som är fräna och annorlunda :)

Och du, det där med klädval till vintern, jag undrar också! Men de på bvc kan nog svara på den frågan så hör med dem! :)

Anonym sa...

Om det är riktigt kallt så är väl tunna kläder under en fleeceoverall i åkpåsen ett tips men som sagt då ska det vara riktigt kallt. Det blir ju mycket varmt med fårskinnspåse så normala dagar så räcker det nog med att man sätter på lite tjockare byxor tröja och en varm jacka. Å så klart som du redan sagt vantar, strumpor och mössa. Underställ kan man ju ha men då blir det nog bäst med lite tunnare kläder över. Lätt att klä på för mycket. Men givetvis så vill man ju vara säker på att de inte fryser också.
Många märken finns det som har fina kläder. Det är ju bra att få höra vilka du tycker bäst om inför framtida presenter.

Puss puss/M