fredag 10 september 2010

Sista tvåan

Nu blir liten ännu större, nu på morgonen satte jag på honom den sista blöjan vi hade i strl 2. Eftersom de börjar vara rätt små kommer vi nu helt gå över till strl 3 (som vi haft på nätterna ett tag). Lite konstigt känns det allt.

Pyjamas - Name It

Bye bye 2:an!

Ludvig sover nu, men när han vaknar ska vi göra oss i ordning och åka upp till Barnens Hus. Där ska en bumbostol inhandlas! Ludvig ska köpa det för egna pengar, pengar som han fick i doppresent. Så det blir en present från någon/några av dem som gav pengar helt enkelt. Tror verkligen det kommer bli en hit, Ludvig som älskar att sitta upprätt. Vi ska också köpa en skål och en sked, så att vi är förberedda när det är dags att börja med smakportioner (vilket vi nog börjar med nästa helg).

Apropå mat och att liten blir större så ska vi nog börja fasa ut BabySemp 1 nu och blanda i BabySemp 2 under den kommande veckan innan vi helt övergår till 2:an lagom till hans fyramånaderdag (nästa måndag). Det borde väl gå bra?

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det bra när barnen kan börja att betala för sina saker på egen hand :). Det ska bli spännande och få höra vad han tycker om att få börja att äta något annat än ersättning. Det låter som en bra plan att fasa ut BabySemp 1 så magen hinner med och anpassa sig. 2 veckor kvar. Jösses vad tiden går sakta.

Puss puss/M