torsdag 23 september 2010

Vagga-gunga-gå

Nu har vi varit på vagga-gunga-gå för första gången. Precis som jag trodde så var det typ babysång och -rytmik i ett. Vi samlades i en ring, körde en presentationsrunda (det är samma grupp hela terminen) och sen drog vi igång med sång, ramsor och rörelser. Och en hel del skratt!

Ludvig myser i vagnen på väg hem från vagga-gunga-gå.

Ludvig tyckte att det var jätteroligt, för det mesta i alla fall. Det verkade som att han kände igen sig och visste vad som var på G när jag lade ner honom på golvet i ringen, vi gjorde ju samma sak på mammagruppen i måndags. Fast då var det ju bara en kort stund, den här gången höll vi igång i drygt 30 minuter.

Vid ett tillfälle, när vi var uppe och rörde oss/dansade (puh vilken träning!) så riktigt tjöt Ludvig av glädje, det var när jag "kastade" upp honom i luften och sen "slängde" ner honom i golvet. Tydligen var det riktigt skoj, kittlade antagligen härligt i maggropen. Sötnosen.

Myspys i vagnen, regn på mamman.

Trevligt folk var det där också. Ludvig som var ensam kille på mammagruppen i måndags behövde inte känna sig utanför idag, det var fem små pojkar och en ensam tjej idag istället. Tjejen (och hennes mamma förstås) är med i samma mammagrupp som mig och Ludvig också - skoj med ett bekant ansikte! Ser fram emot nästa gång vi ska dit (på vagga-gunga-gå alltså), men tyvärr dröjer det två veckor eftersom ledaren är borta nästa vecka. Vi får köra ett eget pass här hemma då kanske.

Inga kommentarer: