måndag 6 september 2010

Visning och dagens outfit


Body - Kaxs från KappAhl
Byxor - lånade av the Tarantinos
Strumpor - NameIt

Det är jobbigt med visningar, även om man börjar bli proffs.

Nu har vi varit på visning på ett fint hus ute vid havet. Pappan verkade imponerad, och även mamman gillade det. Dock ligger det i ett villaområde där alla husen ser mer eller mindre likadana ut (även om det huset vi tittade på var klart finast av husen på kvarteret) och det är ju egentligen inte så jag har tänkt att jag ska bo. Men havsutsikten, storleken på huset, lugnet (trots villaområde) och potentialen i huset är helt klart lockande, så kanske kan även jag leva i ett villaområde? Titta gärna på huset och säg vad ni tycker.

Ludvig var i alla fall helt slut efter visningen och somnade fort i bilen på väg hem. När jag parkerade bilen utanför vårt hyreshus tänkte jag att han skulle vakna, men se det gjorde han inte. Inget verkade kunna väcka honom, smällande dörrar, vindar, rörelser. Ludvig sov. Hårt. Lilla sötnosen, det var länge sen han sov så gott och hårt i babyskyddet.

Nu ska mamman lämna sonen och pappan ensamma hemma för att åka och ha tjejkväll med några goda vänner. Mys för oss alla tre tror jag.

7 kommentarer:

Sofia sa...

Tycker huset ser jätte fint ut! Perfekt läge ju o verkar ligga jätte mysigt. Bra uppvärmning o gott om utrymme. Själv bor vi i ett villakvarter o ja tycker d e rätt mysigt faktiskt. Perfekt sen när dom blir lite större o kan ut o leka m grannbarnen. Närhet till d mesta dessutom. E dock inte så förtjust i furu men d e ju en smaksak det där! Vem vet -kanske e detta huset ni letat efter... BRA pris med! Här får du inte ett hus m havsutsikt för d priset direkt ; )

sofia sa...

Målar man all furu vitt så kan d nog bli riktigt fint!!! du får berätta sen hur det gick. . . Perfekt tills nästa sommar med en trädgård för lillen att springa rundor i ju!

Åsa sa...

Jag tycker det verkar vara ett väldigt fint hus! Och det är en hörntomt, så det blir lite luftigare på det sättet. Att bo i ett villaområde när man har barn är ju ganska perfekt egentligen. Nära till andra barn, inte alltid lika omständigt om barnet ska till en kompis och leka - man slipper liksom skjutsa, hämta osv. vilket kan vara ganska praktiskt.

Lycka till!

j.S.m sa...

Huset ser jättefint ut och det behöver inte alltid vara negativt med villaområden. Med lite kreativa tankar kan man göra huset unikt och kanske finns det någon potential kamrat till lille prinsen i området... fördelaktigt när man lär känna grannarna är också (om de är trevliga) att man kanske har ngn som håller ett öga på huset när man inte är hemma och kanske en hus/kattvakt vid länge semester?! Men det är alltid klurigt det där med var & hur man skall bo..

Riktigt fin bild på Ludvig (dagens outfit) för övrigt.. ser så stor fast ändå liten ut. Proper lixom om du förstår hur jag menar. Jättefin hur som helst!!!

Kram från mig

Sandra - mamma till Molly sa...

Huset var jättefint! Där skulle jag gärna vilja bo :) Vilken fin eldstad det var!!

Anonym sa...

Jätte fint hus som jag hade köpt om det var rätt område och havsutsikt.
Bra pris.

Anonym sa...

Ja huset är fint om man bortser från all furu men det vet jag ju att du också tycker. Håller med alla andra om att det kan vara riktigt bra att bo i ett villaområde när man har barn. Drömhuset i skogen kan ju komma senare när barnen har vuxit upp :).

Ludvig ser mycket äldre ut i dagens kläder. Lite som man tänker sig att man klär sig för att tex. jobba på bank :). Riktigt stilig kille.

Puss puss/M